Slagterivej 12, 4230 Skælskør

4230 slagterivej 12 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Indrettet og udnyttet til fulde!

I Skælskør findes denne hyggelige murede villa i 1,5 plan, hvor charme og sjæl er i højsædet. Huset er beliggende på en lukket vej, så det er et trygt område for børn og dyr. Samtidig kan du med 5 minutters gang være ved bymidten, busstation og det maritime havnemiljø. Uanset om det er naturen eller byens faciliteter, der trækker mest, er det indenfor rækkevidde. Det handler sådan set bare om hvilken retning du skal bevæge dig, når du træder udenfor matriklen.

Når du træder ind af døren på denne ejendom, fornemmer du straks sjælen og charmen. Her er brede fyrretræsplankegulve, dannebrogsvinduer og en virkelig hyggelig atmosfære.

Haven og gårdmiljøet skal bare opleves. Her er små kroge og plads til leg og boldspil. Haven er lukket af med beplantning og bilen kan du parkere i indkørslen foran huset.

Boligen er indrettet således: Entré, badeværelse med bruseniche og gulvvarme, rummelig opholdsstue med et skønt lysindfald, fint køkken/alrum med spiseplads samt en baggang til haven. Husets 1. sal rummer to afdelinger; Soveværelse som er i en god størrelse og en børneafdeling med lille tv-stue / kontormiljø, og to børneværelser.

Udover huset findes her nogle udhuse, og her er der indrettet et ekstra toilet, som er i brug ved havefester, havearbejdet o.l.

Dette hus er utrolig godt indrettet og vi vil glæde os til at fremvise huset for dig….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Slagterivej 12, 4230 Skælskør1.075.000 kr.9.885 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.007 kr/mdrVillaEnergimærke: FStørrelse: 104 ㎡Grund: 596 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1910

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x