Syrenvej 6, 4230 Skælskør

4230 syrenvej 6 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Flot ejendom i attraktivt kvarter

På fredelig og børnevenlig villavej ligger det flotte hus med et fantastisk udemiljø. Fra huset er der kort vej til alle fornødenhederne, ligesom der er stisystemer til vuggestue, børnehave, skole, fritidsaktiviteter og indkøb.

Ejendommen er opført i 1953 i gule mursten, eternittag og med flotte hvide vinduer. Senest er ejendommen gennemgående renoveret i 2003 og taget er desuden skiftet i 2012. Til boligen hører flot forhave, lækkert pool område, stor træterrasse, garage med pumpe, filter osv. til poolen samt et stort udhus. Haven er helt lukket og ugeneret, og derfor kan poolen, som er opvarmet via solceller, nydes hele sommeren sammen med familien. Ejendommen opvarmes via naturgas og der er installeret solceller på taget.

Boligen indeholder: Entré, badeværelse med bruseniche, 2 gode værelser, åbent køkken i forbindelse med den flotte lyse stue – her er der pillebrændeovn og udgang til terrassen. Kælderen, som er tør og højloftet, indeholder: Gæstetoilet, bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler samt 2 gode disponible rum. Kælderen opvarmes ved hjælp af vandbåren gulvvarme. Så alt i alt rummer huset 128 gode, opvarmede kvadratmeter.

En flot ejendom beliggende i attraktivt kvarter i Skælskør….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Syrenvej 6, 4230 Skælskør1.775.000 kr.17.067 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.256 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 84 ㎡Grund: 1276 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1953

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x