Ole Geislers Vej 14, 8543 Hornslet

8543 ole geislers vej 14 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Friheden : Dobbelthus på 192 etagemeter.

Om Rækkehusene

• Gulvvarme og varmegenvindingsanlæg
• Inventar fra Invita
• Unikke boliger i Cortenstål og listetræ
• Træ/alu vinduer og døre
Ud mod de grønne arealer i det sydøstlige hjørne af Hornslet, står nu de unikke boliger i Friheden, på en spændende kuperet grund, som giver en helt unik bebyggelse. Kig forbi og oplev boligerne i disse unikke omgivelser.

Boligerne er opført med et eksklusivt materialevalg fra yderst til inderst. Boligerne er helt unikke med facader i Cortenstål og fra sælgers side et oplæg til at lave skønne fællesarealer med en vild beplantning og dejlige solorienteret private terrasser.

Bebyggelsen består af 22 rækkehuse, hvoraf de 17 boliger er opført i 1 plan fra 102 m² til 122 m². De sidste 5 af boligerne er 2 plans boliger med et etageareal på hele 192 m², heraf 131 godkendt som bolig.

Beliggenhed:

Friheden er placeret i Frihedskæmper kvarteret og beliggenheden på Ole Geislers Vej er en dejlig rolig placering i et udbygget nybyggerområde. Boligerne i projektet er opført som noget af det sidste i området og er placeret ud mod grønne arealer og med kort afstand til flere af byens indkøbsmuligheder. Området er godt forbundet med stier og områdets beboere kan derfor let komme rundt i byen, uanset om de skal til idræt, skole eller til byens letbanestop.

Fra Friheden har man blot 4.5 Km. til Djurslandsmotorvejen som let leder beboerne mod enten Aarhus eller Tirstrup og det resterende Syddjurs Kommune.

Type 6 – 192 Etagemeter – 131 M² Bolig – 61 m² Kælder – 6 Rum, 3 værelser

Boligtype 6 er en fantastisk spændende bolig i 2 plan. Her er stueplan som elegant er bygget ind i områdets terræn. Her mødes man af rummeligt entré, med videre adgang til 2 værelser beliggende ud til stort fællesrum. Her er lækkert badeværelse og stort rummeligt bryggers og selvfølgelig trappeløb til boligens overetage.
Overetagen er bygget ind i terræn og derfor med direkte udgang til husets terrasse. Overetagen byder på forældreafdeling med eget badeværelse og walk-in closet og direkte udgang til terrassen. Derudover lækkert lyst køkken/-alrum med god plads til spiseafdeling, masser af lysindfald og rummeligt køkken. Fra alrum er der desuden udgang til boligens altan. Husets stue er med udgang til terrasse og fin plads til sofa arrangement….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Ole Geislers Vej 14, 8543 Hornslet3.750.000 kr.25.168 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.725 kr/mdrRækkehusEnergimærke: A2015Størrelse: 149 ㎡Grund: 250 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2022

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x