Borgergade 43, 4360 Kirke Eskilstrup

4360 borgergade 43 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende murermestervilla!

Åbent hus med tilmeldingskrav 22/7 – klik på billede –

Super velholdt murermestervilla i røde sten – beliggende i den hyggelige landsby Kr. Eskilstrup. Ejendommen var oprindelig en ud af byens 5 købmandsgårde tilbage i starten af 1900-tallet, så her emmer af historie fra gammel tid. I dag er villaen omdannet til en moderne planløsning, der passer ideelt til familien, samtidig med at det klassiske look er bevaret. Ejendommen har fået foretaget en lang række forbedringer i årenes løb med bl.a. nyere døre, vinduer, indrettet 1. sal, flotte plankegulve, nyere fuget murværk mv. – og fremstår dermed MEGET indflytningsklar.

Beliggende i den idylliske landsby, Kr. Eskilstrup – med masser af stemning og fine ejendomme fra det forrige århundrede langs hovedgaden gennem byen. Byen har en smuk gammel togstation, hvorfra man med toget kan nå Tølløse på få minutter. Endvidere er der god folkeskole, institutioner, Borgerforening samt fine idrætsfaciliteter i byen. Få kilometer herfra ligger den noget større by, Tølløse. Her kan dagligdagens indkøb foretages, og der er et bredt udvalg med bl.a. flere supermarkeder, specialbutikker mm. Desuden er der kun 7 min. kørsel til motorvejstilkørsel, hvorfra København kan nås på mindre end 40 min. Byen er omkranset af den smukke, kuperede midtsjællandske natur, som byder på marker og åbne vidder samt flere større skovområder hvor lange gå- og løbeture kan nydes i fulde drag.

Ejendommen indeholder: God entre med praktiske klinker, hvor der er gulvvarme. Fint badeværelse med dekorative fliser, pænt møblement, muret bruseniche samt gulvvarme. Stort køkken/alrum med plads til stort spisebord. Køkkenet er velholdt og med masser af skabs- og arbejdsplads samt med gode hvidevarer. I køkkenet er der også nedgang til lille koldkælder/spisekammer. 2 lyse stuer en suite, som er meget let-indrettelige. Endvidere godt bryggers med vaskesøjle, teknikrum og naturgas- samt solfangeranlæg. Integreret depotrum/udhus. 1. sal: Stort repos med plads til hjemmekontor, samt dyb skunk til opbevaring. 2 store værelser med skabe. Hele 1. salen er bygget med loft-til-kip og er med fritliggende bjælker, hvilket giver værelserne en helt særlig rumfornemmelse. Herudover har ejendommen en skøn og privat have med masser af hyggekroge og med udsigt bagtil over byen.

En rigtig skøn ejendom til den lille familie!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Borgergade 43, 4360 Kirke Eskilstrup1.495.000 kr.11.412 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.033 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 114 ㎡Grund: 890 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1917

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x