Jyllandsgade 74, st., 7000 Fredericia

7000 jyllandsgade 74 st 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Herskabslejlighed med havudsigt og natur omkring

VELKOMMEN
Enestående herskabslejlighed spækket med originale og smukke detaljer samt en havudsigt så langt øjet rækker helt ud til Røjle Klint. Velkommen til denne skønne herskabslejlighed beliggende meget tæt på det pulserende byliv ved gågaden i Fredericia, men alligevel med ro ved det naturskønne og historiske voldanlæg og en helt unik udsigt over Lillebælt.
Fra denne enestående lejlighed har du alt indenfor kort afstand. Går du ned ad gaden har du et bredt udvalg af spisesteder, butikker og kulturliv, og lige foran lejligheden finder du den skønne Østerstrand med de mange aktiviteter såsom beachvolley, petanque, strandcafé, badefaciliteter mm. samt smukke gå- og løberuter langs vandet og på volden.
Den nyrenoverede lejlighed ligger i en charmerende og velholdt ejendom fra 1900 og bugner af lækre detaljer og originale løsninger. Det er blandt andet svært ikke at lade sig begejstre af lejlighedens fantastiske buede vægge, de gamle fyldningsdøre og smukke detaljer i murværket.
Lejligheden rummer blandt andet to værelser, et badeværelse med brus, skønt køkken og dejlig terrasse. I kælderen ligger desuden et dejligt, lyst værelse samt et toilet og badeværelse, der dog er fælles med de to andre lejligheder i ejendommen. Denne ejendom tilgodeser den kræsne køber, som holder af en herskabelig stil spækket med originale løsninger og en skøn have samt udsigten til vandet.
Tonen slås an allerede ved ankomst, hvor den smukke originale hoveddør byder dig velkommen. I trappe- opgangen med højt til loftet, bliver du mødt af paneler på væggene, fyldningsdøre og en meget smuk og original blyglas samt terrazzogulv. Efter en kort tur op gennem den imponerende trappeopgang, befinder du dig i lejlighedens entré.

LEVERUMMENE
Husets naturlige leverum er den skønne kombinerede stue og spisestue, der forbinder til køkkenet kun via en lille fordelingsgang. Stuen er via franske glasdøre forbundet til en stue en suite, der i dag bruges som kombineret stue og kontor men let kan omdannes til endnu et værelse.
Fra stuen er der direkte adgang til lejlighedens skønne terrasse med rigelig af plads til både bord og stole i solen og i skyggen. Fra terrassen er der en trappe med direkte nedgang til haven. På den sydvendte terrasse er der sol fra morgen til aften. Det store vinduesparti omkring døren til terrassen sørger desuden for et exceptionelt dejligt lysindfald i alrummet, såvel som de store vinduer i resten af boligen giver et væld af dejligt dagslys.
Det skønne køkken har rigelig af opbevaringsplads samt et praktisk viktualier rum. Herfra kan man nyde byens gang og vandet der ses over diget.

VÆRELSERNE
I lejligheden er der et soveværelse med en stor skabsvæg samt med en mellemgang med mere skabsplads og herfra adgang til badeværelset, der står med den originale terrazzo med den fineste marmor bort støbt i gulvet.
Derudover er der endnu et værelse, det pt bruges som stue/kontor. Alle rum undtaget køkkenet har fået installeret støjdæmpende loft.
Desuden er der i nederste etage af huset endnu et disponibelt rum, der med fordel kan bruges til gæste suite eller teenagerens residens. Dette værelse ligger kun en etage fra lejligheden og har adgang til villaens fælles toilet og badeværelse.

FACILITETER
Fra denne enestående villalejlighed har du alt indenfor kort afstand. Går du ned ad gaden har du et bredt udvalg af spisesteder, butikker og kulturliv, og lige foran lejligheden finder du den skønne Østerstrand med de mange aktiviteter såsom beachvolley, petanque, strandcafé, badefaciliteter mm. samt smukke gå- og løberuter langs vandet og volden.
Til boligen hører adgang i kælderen til husets fælles tørre og vaskerum med rigelig af opbevaringsplads, såvel som fælles toilet og badeværelse. Der er cykelskur med adgang direkte fra gaden samt til den skønne have….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Jyllandsgade 74, st., 7000 Fredericia4.495.000 kr.32.572 kr/㎡Ejer Udgifter: 4.799 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: BStørrelse: 138 ㎡Grund: 355 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1900

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x