Hyttevej 89, 7570 Vemb

Skalstrup, hyttevej 89 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende fritidshus ved Nissum Fjord

Det bliver ikke meget mere hyggeligt end her på Hyttevej 89, hvor dette lille, charmerende mormor-sommerhus i allerhøjeste grad har taget vejnavnet på sig. Alligevel er de 52 m² godt udnyttet med hele seks sengepladser, og hele herligheden ligger ved landsbyens Skalstrup – få meter fra Nissum Fjord og Harpøt Jollehavn.

Man må sige, at det lille sommerhusområde har gemt sig godt i skyggen af den langt mere eksponerede vesterhavskyst, og dét kommer jer især til gode ved, at I får den smukke, varierede natur omkring fjorden stort set for jer selv. Det rolige vand er velegnet til børnefamilien på badetur, mens I kan investere i en lille jolle med påhængsmotor for at sikre jer den absolut sjoveste og mest direkte rute til Thorsminde, der ligger stort set stik vest.

På adressen byder det fine fritidshus fra 1979 velkommen med sortmalet træfacade, hvide vinduespartier og en solid skorsten i rødbrune mursten. Indenfor er brændeovnen centralt placeret i opholdsafdelingen, og den udgør et godt supplement til elvarmen. Selvom fritidsboligen fremstår original, er der passet godt på huset, og blandt andet har det aldrig været benyttet til udlejning.

Faktisk er det imponerende, hvor godt pladsen er udnyttet. Der ligger et lille værelse med to køjesenge ved køkkenet, mens en skabsgang giver forbindelse til både badeværelset og det andet værelse, der rummer hele fire sovepladser, selvom der godt nok er et par stykker i børnehøjde. Opholdsafdelingen er integreret med køkkenet, og her er lysindfald fra flere sider.

Når huset ikke er stort, virker den 1.001 m² grund så meget desto større, og I får derfor en behagelig fornemmelse af plads omkring jer. Den store, sydvendte terrasse indrammes af hæk for at skabe lidt privatliv, mens den øvrige have er holdt nem og forholdsvis åben.

Landskabet omkring Skalstrup er meget varieret med fjord, åer, søer, hedeplantager og frodige skovarealer. Den lavvandede Nissum Fjord er et vigtigt ynglested for vadefugle og flere steder langs Nissum Fjord kan I opleve fredede reservater med et utrolig rigt fugle- og planteliv. Klosterhede Plantage er Danmarks største plantede skov. Skoven ligger syd for Lemvig og indeholder flere minder fra 2. Verdenskrig, bl.a. flyvepladser og bunkere, en stor legeplads samt mange vandre-, cykel- og ridestier. Hvis du ønsker at tage en nat i det fri er der shelters til fri afbenyttelse.

For lystfiskere er der mange muligheder i fjorden samt i områdets søer og åer. Derudover findes der to smukt beliggende Put & Take fiskeparker i nærheden. Ved fjorden findes en Jollehavn.

Start med at kontakte os på tlf. 96 63 40 00 for en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hyttevej 89, 7570 Vemb495.000 kr.9.519 kr/㎡Ejer Udgifter: 779 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: ukendtStørrelse: 52 ㎡Grund: 1001 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1979

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x