Fourmivej 41, 7673 Harboøre

Vrist, fourmivej 41 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Stråtækt fritidshus – velindrettet og tæt på stranden med udsigt direkte til klitterne

Sol, strand og vand – sådan lyder basisopskriften på et skønt fritidshus ved Vesterhavet. Her få minutters gang fra stranden i Vrist får I endda både velholdt stand og en helt særlig charme. Huset er nemlig stråtækt og flot renoveret, mens en stor, hævet træterrasse tilbyder en dejlig udsigt over området fra første sals højde.

Det oprindelige byggeri stod færdigt i 1976, og siden har det løbende vedligeholdt været upåklageligt. Træhuset er udført med flot, sort beklædning, og selv med de ofte barske, vestjyske naturkræfter i baghovedet har det nyere stråtag fra 2007 mange årtier i sig endnu.

Der hører endda et mindre udhus til ejendommen – det fungerer som redskabsskur, men er ligeledes stråtækt og giver ekstra muligheder for eksempelvis at indrette anneks, bonusrum eller lignende. Huset udlejes via SJ Ferieudlejning, og de løbende indtægter er gode. Hvis I med andre ord kan fristes af en investering, som I samtidig kan holde ferie i, er dette et oplagt emne.

Indadtil fordeler fritidsboligens 84 m² sig i to etager, og allerede fra første færd er stemningen tydelig. Inderbeklædningen er fortrinsvis umalet, mens hvide lægter og vinduesrammer imidlertid skaber en vis symmetri. Planløsningen er endvidere særdeles attraktiv. De to mindre værelser i stueplan suppleres af et større soveværelse på første sal, og her finder I ligeledes en rummelig stue, hvorfra I har udgang til den skønne terrasse. Rummet er ydermere udstyret med en brændeovn af den hyggelige slags fra Morsø, der i forhold til husets elpaneler fungerer fortrinligt som supplerende opvarmning.

I stueplan bliver I forkælet med velvalgte moderniseringer. Køkken og bad er begge renoveret i 2018, og begge fremstår ubetinget indbydende. Med et regulært køkken-alrum udgør denne del af huset endda et lækkert opholdsområde, hvor der endda er fundet plads til vaskemaskinen under bordpladen. Badeværelset er derimod både lyst og pænt, og for lidt ekstra feriewellness har rummet adgang til sauna.

Udenfor tæller selve grunden 1.212 m², hvoraf særligt den store sydterrasse er en rigtig god solkrog. Huset ligger for enden af en lille stikvej uden forbipasserende trafik, og med god plads mellem husene er stemningen faktisk ganske ugeneret.

Området omkring Vrist og Vejlby Klit indbyder til udendørsaktiviteter året rundt uanset om det er lange gåture langs klitter eller strandbred eller man benytter sig af de mange aktiviteter i området. Endvidere er der ikke langt til dagligvare indkøb i nærmeste by, og muligheden for udflugtsture til enten Thyborøn, for at opleve en rigtig klassisk dansk fiskerby, eller til Lemvig og opleve Smilets By med masser af indkøbsmuligheder og detailhandel samt hyggelige havnemiljøer.

Sidste nye skud er kulturstedet “18b”, som hele året afholder både koncerter, foredrag, kreative værksteder mm.

Stranden i dette område er bred og børnevenlig og vedligeholdes af Kystdirektoratet med sandfodring efter behov. Vandkvaliteten er så god at den har Blå Flag status.

Vejlby og Vrist er to sommerhusområde, der ligger lige op ad hinanden. Hér er der både plads til at koble fra og nyde ferien i rolige omgivelser eller deltage i de mange aktiviteter i nærområdet. Lige uden for døren finder du den smukke og barske natur, der kendetegner vestkysten, og netop ved Vesterhavet møder du unikke naturoplevelser på alle tider af året. En cykeltur rundt i området med det bakkede og smukke landskab er bestemt en sommeroplevelse værd.

Aktiviteterne omfatter blandt andet Adventure Golf, fodboldgolf, ridning, windsurfing, Harboøre Fritidscenter og meget mere. I Harboøre Fritidscenter er der blandt andet mulighed for at give sig i kast med golf simulatoren, skydning, motionscenter mv. Så skal der ske noget i din ferie, er det her et rigtigt godt område. Der er flere gode indkøbsmuligheder i Harboøre.

Derudover kan man besøge Kystcentret i Thyborøn, sea-warmuseum, akvarium og meget mere, der gør dette område til et absolut skønt feriested med tilbud som både turister og lokale benytter meget.

Ikke langt herfra, går der færge til Agger.

Hvis man ønsker at komme omkring uden bilen, er det altid hyggeligt at tage enten bus eller det lokale og charmerende tog, VLTJ.

Vi kan kontaktes på telefon 96 63 40 00. Lad os stå for en fremvisning!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Fourmivej 41, 7673 Harboøre1.350.000 kr.16.875 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.599 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: ukendtStørrelse: 84 ㎡Grund: 1212 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1976

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x