Skovbrynet 62, 9620 Aalestrup

Hvam, skovbrynet 62 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Sjælden udbudt, – særdeles velbeliggende naturejendom

Åbent hus med tilmeldingskrav 22/7 – klik på billede –

Virkelig charmerende ejendom, i smukke landlige omgivelser, her får man fantastisk udsigt og smuk natur, – rådyr kommer på besøg i haven, og drikker ved søen.

Ejendommen har været i familiens eje i 3 generationer, og det afspejler den stand ejendommen og omgivelserne fremstår i, alt er passet og plejet, og den er smukt højt beliggende, – på de gode dage kan man ane fjernvarmeværket i Aars, og der er udsigt til Vognsild Kirke.

Pendler man, er her kort afstand til hovedvej A13, så skal man til Viborg eller Aalborg, Skive, Horbro, eller Randers, så er infrstrukturen god, og Aarhus nås indenfor én time, så vi befinder os i hjertet af Jylland.

Ejendommen er beliggende på en ca. 90.000 kvm stor grund med sø og mose. Bygningsmassen er centralt beliggende på grunden med jorden sammenhængende omkring bygningerne.

Ejendommen fremstår særdeles velholdt, og har igennem årene gennemgået en flot renovering, således den idag fremstår flot, indbydende og indflytningsklar, her er igennem årene skiftet køkken, bad og bryggers, og ejendommen er, som nævnt, særdeles velholdt.

Kontakt EDC Danebo Aars på tlf. 98622400 for en fremvisning af denne virkelig velbeliggende og velholdte ejendom….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Skovbrynet 62, 9620 Aalestrup2.495.000 kr.18.008 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.473 kr/mdrLandejendomEnergimærke: EStørrelse: 130 ㎡Grund: 90826 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1933

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x