Hvidtjørnevej 13, 8870 Langå

Laurbjerg, hvidtjornevej 13 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Laurbjerg Kraftvarme overgår til varmepumpe, formentlig ultimo 2022!

Åbent hus med tilmeldingskrav 30/7 – klik på billede –

Velkommen her til Hvidtjørnevej 13, en dejlig lys og velholdt villa på en rigtig god beliggenhed.
Indenfor byder boligen på 4 værelser, hvor 3 af dem er af virkelig god størrelse. 2 af værelserne er placeret i den ene ende af huset samme med et badeværelse, hvor du både får brus og kar. De 2 andre værelser er placeret i den anden ende af huset, hvor der også er et badeværelse. Så boligen er altså opdelt som rigtig mange ønsker sig det i dag – med børne- og forældreafdeling. Huset byder også på et stort, skønt køkken-alrum, her er masser af plads og et rigtig godt lysindfald. Her kan sagtens dækkes op til en god middag med venner og familie. Der er også udgang til haven fra dette skønne rum, således at du nemt kommer ud med de kolde drikke og pølserne til grillen. Der er også blevet plads til et viktualierum, så du kan få god plads til dine store køkkenmaskiner. Fra alrummet går du et trin ned til den dejlige stue, hvor du kan varme dig ved brændeovnen på de kolde dage. Fra både alrum og stue får du en særdeles god udsigt. Herudover byder boligen også på entre og bryggers. Fra bryggerset er der direkte udgang til carporten, således at du kan få både ungerne og købmandsvarerne indendørs uden at de bliver våde på en regnvejrsdag. I enden af carporten er der også blevet plads til et fint redskabsrum.

Laurbjerg er en lille aktiv by, som ligger i mellem Langå og Hadsten. Laurbjerg by har godt 1.000 indbyggere og har blandt andet børnehave, skole og sportshal. Der er også mulighed for at gøre diverse indkøb i den lokale Sparkøbmand. Der er også nem tilgang til motorvejsnettet, og kun ca. 10 minutters kørsel til Randers Storecenter samt til Langå og Hadsten.

Laurbjerg Kraftvarme overgår til varmepumpe, formentlig ultimo 2022, hvilket kommer til at give en betydelig reduktion i varmeudgiften.

Kunne denne bolig være noget for Jer, så giv os et ring!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hvidtjørnevej 13, 8870 Langå2.348.000 kr.14.521 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.097 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 157 ㎡Grund: 834 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2001

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x