Esrumvej 302, 3000 Helsingør

Nygård, esrumvej 302 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Fantastisk landejendom opført i 2013

Åbent hus med tilmeldingskrav 26/7 – klik på billede –

Tilbagetrukket fra Esrumvej og i helt ugenerede omgivelser med åbne marker og skov som nærmeste nabo findes denne kvalitetsejendom bygget af Lind & Risør i 2013. Yderst moderne og energieffektiv ejendom med jordvarme kombineret med solceller, som sikrer lavest mulige driftsudgifter.
Ejendommen indeholder et fantastisk hovedhus med en perfekt planløsning til enhver køber med 2 badeværelser og 3 soveværelser. Derudover er der fra hovedhuset direkte adgang til stor dobbelt garage på den ene side og perfekt ekstra bygning på den anden side med mange anvendelsesmuligheder, da der er separat indgang, badeværelse og køkken. Herfra er der mulighed for at drive liberalt erhverv.
Grunden indeholder omtrent 6 hektar jord, hvoraf sælger har forpagtet marken væk med en fleksibel aftale. Derudover er der en fantastisk have med et flot uhindret kig til natur, så langt øjet rækker. Haven støder op til et lille skovstykke med jagtret. Dertil er der hyggelig urtehave, luksus drivhus med integreret strøm og LED-lys samt stort skur til maskiner og haveredskaber.
Fra ejendommen er der masser af smuk natur i form af skov, åbne marker og kort gåafstand den skjulte perle Hammermøllen, som er omgivet af smuk skov, flere søer og kohaven. Derudover bare 10 minutters kørsel til Hornbæk strand. Her kommer du til at bo på landet uden at være afskåret fra nordkystens populære kystbyer med Helsingør, Hornbæk og Espergærde indenfor en radius af 8 kilometer. Derudover nem adgang til Helsingør motorvejen, som bringer dig til København på omkring 40 minutter.
Har I en drøm om at bo på landet i en moderne kvalitetsejendom næsten uden vedligeholdelse, og i kort afstand til byen, skal denne ejendom ses….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Esrumvej 302, 3000 Helsingør8.995.000 kr.37.016 kr/㎡Ejer Udgifter: 4.812 kr/mdrLandejendomEnergimærke: A2010Størrelse: 209 ㎡Grund: 61543 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 2013

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x