Domhusparken 14, 6300 Gråsten

6300 domhusparken 14 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Flot moderniseret og indflytningsklar villa md hele 6 værelse i Gråsten midtby

Åbent hus med tilmeldingskrav 26/7 – klik på billede –

Drømmer du om en moderniseret og indflytningsklar villa? Med en beliggenhed midt i Gråsten by? Med en god og regulær planløsning med bl.a. hele 6 værelser og 167 m2 bolig?
Så er her boligen for dig – Domhusparken 14!
Her får du en centralt beliggende villa i Gråsten, som giver dig gåafstand til alle dagligdagens nødvendigheder uanset om du er ung eller ældre.

Boligen er beliggende på 1.000 m2 lukket og op groet grundstykke – primært udlagt med græs og derfor har man her lavt vedligehold udvendigt. Til boligen hører carport.

Selve villaen fremstår udvendigt som en klassisk 60’er villa med gule sten og rødt tegltag, men man skal ikke lade sig narre af det traditionelle ydre, for indvendigt har boligen gennemgået en fin renovering de senere år af nuværende ejer

Villaen indeholder bl.a.: Lys og klinkebelagt entre, som giver adgang til værelsesafdeling md hele 4 soveværelser og flot badeværelse med bruseniche. Derudover rummer ejendommen den klassiske dagligstue, hvor man har åbnet op til køkkenet og derved fået et lækket og særdeles rummeligt køkken/alrum med nyere køkken. Boligen indeholder desuden bryggers med adgang til teknikrum og gæstetoilet, samt yderligere 2 værelser.

Villaens centrale beliggenhed i Gråsten bymidte sikre den kommende ejer en nem hverdag med kort gåafstand til bl.a. indkøbsmuligheder, daginstitutioner, naturen og vandet.

Der er mulighed for at installere fjernvarme i huset.

Her får du en indflytningsklar villa som kan det meste og er for de fleste – hvor længe tør du vente med at bestille en fremvisning på Domhusparken 14?

Vi glæder os til at vise dig boligen…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Domhusparken 14, 6300 Gråsten1.495.000 kr.8.846 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.574 kr/mdrVillaEnergimærke: FStørrelse: 167 ㎡Grund: 1000 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1965

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x