Rønnevej 3, 5580 Nørre Aaby

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

HESTEEJENDOM MED MULIGHEDER.

Hyggelig og velproportioneret 3-længet landejendom, med plads til hestehold. Ejendommen beliggende for sig selv, ca. 500 m.- uden for Nørre Aaby.

Ejendommen er beliggende på en 10.545 m2. stor grund, der indeholder en lille gårdsplads, en lukket have, anlagt med græs, buske og træer. Resten at grunden er med folde og en ridebane.

Ejendommens er absolut beboelig, og sælger har renoveret ejendommen løbende i sælgers egen ånd. Man ankommer til boligen gennem en vognport og ind på gårdspladsen. Boligen er på 164 m2 bolig og indeholder lille entre, stort køkken/alrum med brændeovn og udgang til gårdspladsen, hyggelig stue med udgang til haven, stort soveværelse, spisekammer. 1 sal med repos og 3 værelser i gode størrelser. I Sidebygningen er der et stort bryggers, et badeværelse med bruser, et stort badeværelse med skabsmiljø og badekar.
Fra bryggerset er der endvidere adgang til udbygningerne, der bl.a. indeholder stort disp. rum/gildesal, fyrrum med pillefyr, flere disp. rum, lille garage med trappe til 1 sal, med gammelt karlekammer.
Fra bryggerset er der også direkte adgang til staldbygning, med flere hestebokse.

Endvidere ældre udestue og et udhus i haven, med plads til fugle/høns mm.

Ejendommen ligger tæt på Nørre Aaby, med ca. 1 km. til indkøb, 1,5 km. til skole mm. få km. til hovedveje og motorvejstilkørsel og ca. 10 min. kørsel til Middelfart.

Tilsammen en ejendom, hvor der er mange muligheder uden at ejendommens størrelse bliver uoverskuelig….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Rønnevej 3, 5580 Nørre Aaby985.000 kr.3.619 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.491 kr/mdrLandejendomEnergimærke: GStørrelse: 164 ㎡Grund: 10545 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1912

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x