Jernbanevej 5, 5580 Nørre Aaby

5580 jernbanevej 5 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Totalrenoveret villa med skøn gårdhave i hjertet af Nørre Aaby

Åbent hus med tilmeldingskrav 31/7 – klik på billede –

Charmerende boligrammer og moderne komfort. Sådan kan man ganske kort beskrive denne hyggelige villa fra år 1900, som takket være en total istandsættelse fremstår flot og indflytningsklar. Der er også anlagt en skøn, ugeneret gårdhave, mens den dobbelte garage og det tilhørende udhus giver god værkstedsplads til hobby-håndværkeren. Og så må vi heller ikke glemme den gode adresse i Nørre Aaby, som selvfølgelig bidrager til det positive helhedsbillede.

Det ligger allerede i vejnavnet, at I godt kan forvente jer en helt central adresse i byen, som blomstrede op omkring stationen i begyndelsen af 1900-tallet. Villaen hører til netop dén del af byens udviklingstrin, og i renoveringsfasen har man værnet om husets klassiske udtryk.

Men det er indenfor, at der virkelig er sket noget. Slidstærke pergo-gulve og akustiklofter hører til de gennemgående detaljer i opholdsrummene, hvor køkken-alrummet og stuen indgår i et åbent rumforløb. I køkkenet er der gjort lidt ekstra ud af udtrykket med en diskret, hvid emhætte samt messingarmatur og nydelige lameller på fronten mod alrummet – hvor I også finder et lækkert vinkøleskab. Der er desuden god plads i begge opholdsrum, og lysindfaldet er i top.

Badeværelser er også placeret i stueplan, og her er ligeledes sørget for et tidløst udtryk i stilsikre, underspillede materialer. Og ved siden af brusenichen er der praktisk gjort plads til vaskesøjlen. Førstesalen er i stedet indrettet som en komplet værelsesafdeling, hvor de i alt tre værelser fordeler sig om en lille repos.

Der er taget lige så godt hånd om udeområderne, som tilfældet er for selve huset. Derfor er det heller ikke her, I skal bruge kræfter på et omfattende vedligehold. Den hyggelige gårdhave er ugeneret, og højbedene kræver blot lidt tålmodighed for at sætte kulør på det hyggelige udemiljø. De ekstra kvadratmeter i dobbeltgaragen og udhuset er derudover en bonus med stort potentiale, som bidrager til villaens unikke kvaliteter.

Det samme gælder for beliggenheden, hvor I finder stationen, realskolen og den tilhørende institution lidt længere oppe ad gaden. Rundt om hjørnet har i byens biograf, der ligger lige over for Rema 1000. I tillæg er beliggenheden pendlervenlig, uanset om I vælger toget eller bilen.

Lad os stå for en fremvisning – kontakt os….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Jernbanevej 5, 5580 Nørre Aaby1.395.000 kr.9.316 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.504 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 130 ㎡Grund: 431 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1900

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x