Langgyden 8, 5580 Nørre Aaby

5580 langgyden 8 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Indflytningsklar landejendom fra 1877 med fremragende beliggenhed

Åbent hus med tilmeldingskrav 31/7 – klik på billede –

På Langgyden 8 formår de moderne tiltag at forstærke den klassiske atmosfære. Vi kan her præsentere jer for en smuk landejendom fra 1877, der på den ene side er gennemrenoveret og indflytningsklar, men men hvor alle opdateringer er foretaget med respekt for det oprindelige byggeri.

Først og fremmest er beliggenhedens kvaliteter umisforståelige. I finder ejendommen tilbagetrukket fra vejen og – på grund af de store, stedsegrønne graner på den sydlige del af grunden – også fuldstændig ugeneret. Den gode beliggenhed giver muligheder for erhverv fra hjemmeadressen, mens bare fem minutters kørsel til motorvejen giver jer pendlerafstand til en ganske betragtelig del af landets samlede antal arbejdspladser. Samtidig har I de vigtigste fornødenheder samlet i det attraktive og socialt stærke lokalområde.

I ankommer til den store gårdsplads, som ligger mellem det gamle stuehus og de to længer, og det er et smukt syn, der venter jer. Kombinationen af ældre staldvinduer og tidssvarende bidrag som nymalede facader og 4,4 kW solpaneler er velfungerende, og det samlede udtryk er yderst harmonisk – ikke mindst takket være det flotte materialevalg, som bygger bro mellem det rustikke og det moderne.

Stuehuset og gårdens gamle længer er alle opdaterede og fremstår i en flot, anvendelig kvalitet, ligesom også den imponerende loftshøjde bidrager til stemningen. Til storfamilien eller jer med sammenbragte børn sætter boligen med andre ord de perfekte rammer. Blandt højdepunkterne er det særdeles indbydende køkken-alrum fra 2016, hvor granitbordplader og lækkert, stengråt skabsinventar leverer et meget overbevisende bud på et landkøkken anno 2020. I både køkkenet og de tilstødende stuer finder I det originale, men nyafhøvlede plankegulv fra 1877.

Den primære værelsesafdeling ligger på første sal, hvor I har fire soveværelser plus et badeværelse. Foruden opholdsrummene byder stueplanet endvidere på et godt bryggers samt badeværelse nummer to, mens den tilstødende udestue ikke bare er flot, men takket være varmepumpen også helårsanvendelig. Den gamle kartoffelkælder udgør i øvrigt en fremragende vinkælder eller slyngelstue – og måske endda en kombination. I har dertil god plads i længerne, som blandt andet byder på værksted, to garager samt fyrrum med pillefyr.

Med en grund på godt ? hektar får I tilsvarende god plads i det fri, så mulighederne for eksempelvis løsdrift er bestemt til stede. De fantastiske terrassemiljøer er prikken over i’et, og særligt den store træterrasse med orangeri og udepejs udgør et uovertruffent uderum.

Butik, B&B eller bare en smuk, indflytningsklar landejendom i ægte vestfynsk idyl? Kontakt os for en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Langgyden 8, 5580 Nørre Aaby2.945.000 kr.15.749 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.185 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 167 ㎡Grund: 6808 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1877

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x