Skoletoften 15, 8420 Knebel

8420 skoletoften 15 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Stilren og familievenlig villa midt i Knebel by

På Skoletoften 15 i Knebel er du placeret midt i fredelige, naturskønne omgivelser, tæt ved vandet og den overdådige nationalpark Mols Bjerge. På denne dejlige villavej har du Molsskolen, foreningsliv samt indkøb lige i baghaven. Her befinder du dig midt mellem rolige omgivelser og aktivt byliv.

I den indflytningsklare villa møder du ved første øjekast et vidunderligt lysindfald. Her har du fordelingsgang med bryggers, badeværelse, 3 værelser og stort køkkenalrum i forbindelse med stue, hvor loft til kip danner ramme om en særlig rumfornemmelse. Materialerne er tidløse med et moderne touch og gennemgående gulvvarme. Villaens 126 kvadratmeter er med sin planløsning særdeles veludnyttet med plads til både store og små. Tilhørende er en rummelig og udnyttelsesrig kælder med nedgang fra villaens gangareal. I indkørslen forefindes garage med plads til bil.

I boligen er der udgang til haveareal fra både stue og køkkenalrum, som giver rig mulighed for at udnytte solskinsdagene og invitere naturen indenfor.

Her har du et hjem, hvor det stilrene og familievenlige går hånd i hånd. Vi ses på Skoletoften 15!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Skoletoften 15, 8420 Knebel1.900.000 kr.13.194 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.077 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 126 ㎡Grund: 768 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1966

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x