Troldbyvej 32, 4070 Kirke Hyllinge

 
0 0 votes
Global vurdering
1 Anmeldelse
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser
Palle Sørensen
2 years siden

Helt unik placering, man kan se ådalen og isefjord. Efter min mening er Ejendommen ikke gjort klar til salg når prisen er så høj. Der er skimmel i kælder, fliser udenfor er beskidte, tag er ikke rødt længere.

Beskrivelse

Enestående udsigt over Isefjorden og Ejby Ådal. Egnen omkring Ejby er ganske enestående. Ejby ligger i den sydlige del af Hornsherred og grænser ned til Isefjorden. Der er 20 meter høje skrænter og Ejby Ådal, som slynger sig gennem landskabet, er dannet af istidens vandmasser for 15.000 år siden. Åen løber gennem et af Danmarks smukkeste, fredede områder, hvor floraen er helt unik med sjældne planter som f.eks. nikkende kobjælde, grenet edderkoppeurt, engkabbbelejer, orkideer og maj gøgeurt.Selve ejendommen er opført i 1870 og gennemgribende ombygget i 1991 og fremstår nu, som en moderne funktionel ejendom med flotte synlige bjælker i loftet og epoxygulv. Stueetagen rummer entré, hvorfra der er adgang til bryggers og nedgang til mindre vinkælder. Endvidere værelse og badeværelse med kar, lyst JKE køkken i åben forbindelse til stor stue med brændeovn, fra stuen er der en helt enestående udsigt over Ådal og Isefjorden. 1. salen rummer repos, stort soveværelse med altan og med en om muligt endnu bedre udsigt end fra stuen, yderligere to værelser, samt bad og sauna. På ejendommen, er der flere terrasser og hyggekroge, hvorfra man kan nyde udsigten. Det er muligt at have et par Islandske heste gående, hvis man ønsker det. Alt i alt en helt unik ejendom, som vi glæder os til at vise frem….

Anmeldelser: 1

Global vurdering (1 vurdering): rate-4rate-4rate-4rate-4rate-4

Stamdata

Troldbyvej 32, 4070 Kirke Hyllinge10.750.000 kr.50.493 kr/㎡Ejer Udgifter: 4.224 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 213 ㎡Grund: 20203 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1870
  • 1
    0
    Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x