Tårnbygårdvej 52, 2770 Kastrup

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Rækkehus i 2 fulde plan og 4 værelser samt kæmpe stue

Åbent hus med tilmeldingskrav 31/7 – klik på billede –

Rækkehus i 2 fulde plan, opført i hvide synopalsten i 1966 med built-up tag og med en tilbygning fra 1984, for opnåelse af et samlet boligareal på 139 m².

Til ejendommen hører en 24 m² muret garage, som alternativt kan bruges til værksted eller opbevaring, placeret i separat bygning, hvor der tillige forefindes cykelrum. Rækkehuset ligger for enden i blind, børnevenlig vej. Tillige gode parkeringsforhold.
Grundarealet er 215 m² med et mindre alu.-drivhus og et mindre udhus.

Indeh:
Entré med garderobeskab og med trappe til 1. sal, elementkøkken med grå låger og med kirsebærkant og alt i hårde hvidevarer samt med spiseplads, bryggers med vaskemaskine, bord, vask og væghængt naturgasfyr, Gram kummefryser og Samsung microbølge- ovn, lyst flot gæstetoilet i sandfarvede klinker, stor, lys udvidet vestvendt opholdsstue med lyst træloft og med udgang til ugenert terrasse med markise i fuld bredde og til lukket, solrig have.

1.sal: Møblerbar repos med ovenlysvindue, flot brusebadeværelse med lyse klinker og helstøbt håndvask i skabsarrangement, med spots i loft og væghængt håndklædevarmer og 4 gode værelser med skabe i de 3 værelser.

Oplysning om området:
Villaen ligger i det eftertragtede Pilegårdskvarter, hvorfra der er kort afstand til Pilegårdsskolen, børneinstitutioner samt indkøbsmuligheder, som ligger i nærheden med Rema 1000 på Løjtegårdsvej, Netto og Super Brugsen på Tårnby Torv samt Field´s Shoppingcenter.
Skal naturen nydes, kan dette gøres på den 2.000 ha store Kalvebod Fælled som indbyder til lange løbe-, cykel- eller gåture eller ta’ ungerne med på Naturcenter Amager, hvor der er mange spændende aktiviteter for børn i alle aldre.
Ejendommen ligger endvidere tæt ved gode offentlige trafikmuligheder, med 10 min. på cykel til metrostationen på Vestamager eller Tårnby Torv, hvor der er gode bus- og regio- naltogsforbindelser….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Tårnbygårdvej 52, 2770 Kastrup4.795.000 kr.34.496 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.547 kr/mdrRækkehusEnergimærke: CStørrelse: 139 ㎡Grund: 213 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1966

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x