Kastanievej 16, 5400 Bogense

5400 kastanievej 16 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Flot villa centralt i Bogense

Åbent hus med tilmeldingskrav 1/8 – klik på billede –

Kastanievej 16 er en flot villa beliggende i roligt kvarter tæt på skole, indkøb, skov og strand.
Boligen er løbende renoveret/vedligeholdt og fremstår i rigtig fin og indflytningsklar stand.

Stueplan indeholder godt bryggers, dejligt HTH køkken med granitbordplade. Der er et rigtig godt lysindfald i køkkenet fra de store sydvendte vinduer, hvor der også er udgang til ugenert fliseterrasse. Der er naturligvis gulvvarme under klinkerne i køkkenet. Der er tillige stue, bad med brus, stort værelse samt entré med trappe til 1. sal. Her finder i en dejlig stue med udgang til vestvendt altan hvor aftensolen kan nydes. Fra stuen er der – især om vinteren – kig til Lillebælt og med Æbelø og Kattegat i det fjerne. 1. salen indeholder endvidere 2 gode værelser samt badeværelse med brus.

Godt baghus og ugenert have som er nem at holde.

Selve Bogense er Fyns mindste købstad, men nok den hyggeligste. Her findes bl.a. den gamle atmosfærefyldte havn, det gamle torv med torvedag hver torsdag. Fyns største marina, dejlige badestrande, spisesteder, golfbane, svømmehal, indkøbsmuligheder i de mange specialbutikker og meget mere….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kastanievej 16, 5400 Bogense2.095.000 kr.13.160 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.019 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 164 ㎡Grund: 921 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1978

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x