Agernbakken 20, 4684 Holmegaard

4684 agernbakken 20 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Nyere rækkehus i familievenligt område

Åbent hus med tilmeldingskrav 31/7 – klik på billede –

Rækkehuset er fra slutningen af 2017 og dermed indbegrebet af indflytningsklart. Parret får en skøn og moderne bolig med værelse til det første barn eller hjemmekontoret. Beliggende i et lukket område, hvor kun beboerne færdes, vil I opleve en dejlig, fredfyldt atmosfære med højt til himlen og børn, der trygt leger på vejen. Husets kvadratmeter er udnyttet til det fulde, og der er ingen spildplads. Køkkenalrummets loft har en særlig tophældning, der lukker masser af naturligt lys ind gennem det sydvestvendte panoramavindue, der går fra gulv til loft. Køkkenet er fra Invita, og det er åbent, så I altid er en del af samværet. Køkkenbordets halvmur skærmer samtidig af, så man ikke kan se opvasken fra spisebordet. Badeværelset er ligeledes fra Invita. Det samme gælder det speciallavede og integrerede gulv-til-loft klædeskab i soveværelset. Gulvvarme overalt forsynet af fjernvarme, fibernet og intelligent varmeindstilling rum for rum.
Alrummet har udsyn til terrassen og den lille have, så I kan følge barnets leg. Terrassens markise kan muligvis indgå i bolighandlen. Carporten har anlæg til opladning af elbilen.
Få minutter fra ejendommen er der legeplads. Fensmark har SuperBrugsen, daginstitutioner og skole inden for nogle hundrede meter ad trygge stisystemer fra indkørslen. For større indkøb er der blot fem minutters kørsel i bil til Næsted Storcenter og retailparken med alt fra BabySam til byggemarked. Stisystemerne strækker sig hele vejen ind til Næstved, hvis I tager cyklen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Agernbakken 20, 4684 Holmegaard1.975.000 kr.23.235 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.089 kr/mdrRækkehusEnergimærke: A2010Størrelse: 85 ㎡Grund: 184 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 2017

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x