Bækholmen 55, 5240 Odense NØ

5240 baekholmen 55 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Rummeligt hus i Seden – fire værelser og renoveret i 2021

Åbent hus med tilmeldingskrav 2/8 – klik på billede –

Dette er boligen, der kombinerer tydelige standsmæssige kvaliteter med en god portion værelser til den børnerige familie. Boligen er renoveret i 2021 og fremstår lige til at flytte ind i, mens husets aktiver desuden tæller et skønt havemiljø, som for alvor nyder godt af den rolige, grønne beliggenhed i et attraktivt område af Seden.

Ejendommen har status af rækkehus, og dét må siges at være formalia. Det er nemlig kun de respektive garager, der binder husene sammen i rækken, så til alle praktiske formål er det en pæn, fritliggende villa, der venter på adressen. Det gule murstenshus stod færdigbygget i 1977, og med et normeret boligareal på 164 m2 får I ganske god plads inden døre.

Og ikke alene er rummeligheden på jeres side. Pladsen er også toptunet til familielivet med fire regulære værelser plus et gennemgangsværelse, der kan fungere som legerum eller kontor. Derudover bærer boligen præg af omfattende moderniseringer, der som udgangspunkt er holdt i lyse, tidssvarende toner, hvilket yderligere understreger den gode pladsfornemmelse i huset.

To af værelserne deles om et badeværelse i husets ene ende, mens I finder et ekstra badeværelse i forlængelse af entréen. Et bryggers får I naturligvis også, mens opholdsrummene indtager en naturlig position i centrum af boligen. Disse består først og fremmest af en rummelig opholdsstue, der nyder et flot lysindfald fra syd, og endelig har I et stort, pænt køkken-alrum udført i et sort-hvidt farveskema.

Grundstørrelsen er på 467 m2, hvilket vil være optimalt for de fleste. I bliver næppe overbebyrdet af havearbejde, og samtidig får I præcis de skønne havemiljøer, som I har behov for. En fin træterrasse fanger solen mod sydvest, og selv fliseterrassen bag huset udgør et hyggeligt supplement.

På den anden side af hækken møder øjet grønne arealer, nærmest uanset hvor I kigger hen. Et grønt skovbælte ligger umiddelbart mod øst, og få trin herfra støder I på fodboldklubbens grønsvær. Gængse faciliteter som skole og institutioner findes ligeledes lokalt, og bedst af alt ligger det rolige nærområde kun cirka ti minutters kørsel fra det absolutte Odense C.

EDC Skibhus forestår med glæde en fremvisning. Kontakt os på telefon 6611 6411….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Bækholmen 55, 5240 Odense NØ2.395.000 kr.18.559 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.923 kr/mdrRækkehusEnergimærke: CStørrelse: 164 ㎡Grund: 467 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1977

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x