Vestervangen 18, 6715 Esbjerg N

6715 vestervangen 18 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Bo i stilfuld villa tæt på Nørreskoven

Åbent hus med tilmeldingskrav 2/8 – klik på billede –

Hos EDC Gilbjerg & Madsen er vi absolut stolte af, at præsentere denne pragtfulde villa som er stilfuldt indrettet på 269 etagemeter og med dertil hørende unikke faciliteter bestående af bl.a. forsænket og læfyldt gårdhave, integreret garage samt solvendt haveanlæg. Villaen er beliggende centralt i Gjesing hvor du blot runder hjørnet på stikvejen og ender nede ved Nørreskoven. Er du detaljeorienteret og kvalitetsbevidst og sætter pris på en god atmosfære, kan du her opleve det hele med et besøg i denne bolig.

Indretning: Du træder ind i en præsentabel hall med fantastiske store flotte gulvklinker og rustikke vægge og dertil hørende flot gæstetoilet. Herfra adgang til en imponerende opholdstue hvor lys, plads og god rumfornemmelse møder dig fra start. Her er et åbent og kombineret opholdsstuemiljø med pejs der har indsats samt et skønt spisestuemiljø med åben forbindelse til lækkert samtalekøkken og udgang til svalegang fra stueplanet som har nedgang til den forsænket gårdhave.

Boligen har fleksible indretningsmuligheder – bl.a. muligheden for separat voksenafdeling i den forskudte etage som har delvis udsyn til gårdhaven og et lækkert stort badeværelse i tilknytning til det disponible multirum og et dertil hørende anvendelige disponibelt “kælderværelse”. Hertil et lækkert og praktisk bryggers med udgang til overdækket morgenterrasse.

I stueplan er der 2 separate værelsesafdelinger, hvor den ene afdeling er med 2 store lyse værelser samt badeværelse og den anden med et lækkert gæste/ eller soveværelse med eget walk-in, udgang til haven samt et kontor med indretningsmulighed til ekstra værelse.

Villaen er løbende moderniseret således alle 3 toiletter og 2 badeværelser fremstår i flotteste kvalitet. Taget og vinduerne er udskiftet og ikke mindst køkkenet og husets øvrige interiør fremstår yderst tidssvarende og god kvalitet. Hertil er der foran huset 2 holdepladser til bilerne samt en god garage som anvendes til hobby/opbevaring. Desuden overdækning til cykler og brænde.

Kontakt os for fremvisning af denne unikke bolig….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Vestervangen 18, 6715 Esbjerg N3.998.000 kr.17.601 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.980 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 188 ㎡Grund: 827 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1973

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x