Skovvangen 5, 4793 Bogø By

4793 skovvangen 5 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

1 plansvilla med god plads

Gedigen villa beliggende centralt og højt på Bogø
Boligen er opført i gule mursten, er i 1 plan og har 3 gode værelser.

Boligen er indrettet med: bryggers med klinker, pillefyr og vaskefaciliteter. Super fint køkken, der er pænt og velholdt. Stor, rummelig vinkelstue med udgang til terrasse. Her er blevet plads til både spisestue og sofahjørne. Fordelingsgang, hvor der er god skabsplads samt udgang til haven og terrassen. Pænt badeværelse med klinker og bruseniche, hvor der er opsat 2 brusere. Derudover 2 gode værelser og et soveværelse med skabsvæg.

Her er desuden en super fin og god, aflukket have med jordkælder, overdækning, udhus mv. Her er god plads og mulighed for at dyrke lidt grøntsager, hvis du har lyst til det.

Ejendommen kan anvendes som fritids-/flexbolig.

På Bogø er der rigtig mange gode stisystemer, som er oplagte at benytte til en dejlig gå- eller løbetur, fx ned til Østerskov. Der er mulighed for at bade ved Skåninge Bro, hvor der er sat badebro, borde, sauna og bænke op. På den hyggelige havn kan man sejle med færgen Ida til Stubbekøbing eller blot købe lidt mad på det lokale pizzeria eller Café Farø Vad. Desuden er der mulighed for at have egen båd liggende i den lokale havn. I selve byen er der en DagliBrugsen og Bogø Kostskole. Øen er rig på et godt foreningsliv og kendt for godt sammenhold.

Nøgleord: 1 plan, 3 gode værelser, aflukket have, god plads, velholdt….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Skovvangen 5, 4793 Bogø By1.550.000 kr.12.380 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.072 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 122 ㎡Grund: 1039 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1961

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x