Toftegårdsparken 68, 8653 Them

8653 toftegardsparken 68 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Arkitekttegnet villa på lukket vej

Åbent hus med tilmeldingskrav 31/7 – klik på billede –

Boligen er opført med fladt tag og har flere ovenlysvinduer, der giver et rigtig godt lys i boligen. Indvendigt er boligen opdateret og fremstår flot moderniseret – senest med nyt bad fra 2021. Der er kun et badeværelse der ikke er opdateret i hele boligen. Der er vægtet god kvalitet hele vejen igennem boligen. Der er højt til loftet og synlige bjælker i boligen, som giver masser af sjæl og charme kombineret med det moderne. Det skal helt klart opleves for at få den fulde effekt.

Der er jordvarmeanlæg som er to år gammelt, hvilket giver sælger et årligt forbrug af el og varme på ca. 12.000 kr.

Boligen indeholder soveværelse med eget badeværelse, stue med brændeovn og nye fyrretræsgulve, køkkenalrum aflukket fra stuen, 2 børneværelser og badeværelse. Iden anden ende af boligen findes bryggers, entré samt kontor/gæsteværelse i god størrelse.
Herudover er der dobbelt carport samt et ekstra stort skur.

Haven er et kapitel for sig selv – her er der masser af plads til hygge på terrassen og leg på græsset. Du er helt privat i haven og kan nyde synet af blomster som vælter frem i løbet af foråret og sommeren.

Boligen ligger på lukket vej med få naboer og luft omkring sig. Boligen ligger i cykelafstand til skolen og tæt på byens torv, hvor du har flere indkøbsmuligheder. Them kan herudover bryste sig af at have en skøn svømmehal, hvor der bl.a. er nyere wellness område for voksne, og varmtvand bassin til børn. Herudover er der et fitnesscenter og et aktivt lokalmiljø. Der er offentlig transport til Silkeborg….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Toftegårdsparken 68, 8653 Them2.845.000 kr.17.804 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.352 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 150 ㎡Grund: 1008 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1980

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x