Lillevang 7, 3760 Gudhjem

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende og unik byvilla med flot havudsigt – midt i Gudhjem by!

Gudhjem by er kendt af de fleste danskere som en helt speciel by med nærmest sydlandsk atmosfære, hvor huse og gader klynger sig til de stejle klipper, og hvor lyset og udsigten giver inspiration til både kunstnere og andre kreative sjæle. Og alle vi andre er også velkomne til at nyde de idylliske omgivelser. Her er gåafstand til spisesteder og hyggelige butikker – samt gode muligheder for dagligvareindkøb, børnehave, svømmehal og gode busforbindelser til bl.a. Rønne.

Denne hyggelige villa ligger højt i byen, med en fantastisk udsigt over både by og hav. Huset er opført i pudsede og malede mursten med nyere tegltag på beboelsesdelen. Desuden er der en rummelig sidebygning/værkstedsafdeling, som er anvendelig til mange formål, herunder værksted eller måske indretning til butik eller gæsteafdeling.

Til huset hører desuden en gårdsplads samt en dejlig, stor have med græsplæne og flere terrasser hvor udelivet kan nydes i fred og ro hele sommeren.

Huset indeholder: Entré med opvarmet klinkegulv og trappe til 1. sal. Toilet med håndvask og gulvvarme. Lyst køkken/alrum med brændeovn samt udsigt til havet. Stue i åbent plan til spiseafdeling. Soveværelse/lille stue.

1. sal indeholder: Repos. Soveværelse med direkte udgang til dejlig terrasse med udsigt over byen. Stort kontor med kvist mod havet – særdeles flot havudsigt! Badeværelse med bruseniche, væghængt toilet samt håndvask. Værelse.

Sidebygning indeholder: Bryggers/dagligentré med fjernvarme og montage for vaskemaskine. Stort værksted. Udhusrum og brænderum.

Indkørsel (fælles med nabo) til gårdsplads med carport.

Bemærk, at der er bopælspligt i Gudhjem.

En sjældent udbudt bolig i det centrale Gudhjem!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Lillevang 7, 3760 Gudhjem2.095.000 kr.14.448 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.959 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 152 ㎡Grund: 800 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1870

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x