Løkkegade 7, 3760 Gudhjem

3760 lokkegade 7 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Stor og spændende bolig/erhvervsejendom, med bl.a. butikslokale, industrikøkken, spisesal, sovesal samt pragtfuld privatbeboelse på 196 m² med flot ha

Med en synlig og attraktiv beliggenhed finder du denne spændende og mulighedsrige ejendom, som sjældent udbydes til salg i Gudhjem by. Her har du mulighed for at udleve drømmen som selvstændig, samtidig med du bor i en stor og pragtfuld lejlighed, midt i byen og med fantastisk udsigt. Ejendommen ligger tæt til kysten, vandet og den skønne klippehavn med den fantastiske stemning – omgivet af små, hyggelige gader med smukke Gudhjemhuse, diverse caféer, spisesteder, røgeri, specialforretninger m.m., der tilsammen gør Gudhjem til noget unikt og et yderst populært besøgsmål for turister.

Ejendommen har i mange år fungeret som kombineret bolig- og erhvervsejendom, med overnatning/spisested for vandrerhjemsgæster, stor privatbeboelse i to plan samt detailforretning i butikslokalet mod Løkkegade, hvor der bl.a. har været tøjbutik og købmand. Ejendommens spændende indretning og skønne gårdsplads giver muligheder for mange andre former for anvendelse, som fx spisested/restaurant, café, bed & breakfast, butik, klinik, kunsthåndværk og meget andet – alt sammen beliggende i centrum af Gudhjem by!

Grunden er anlagt med stor, asfalteret gårdsplads, med overdækning og indkørsel til garage, lille forhave med diverse beplantning, terrasse og indgang til privatbeboelse. Derudover forefindes der 2 skønne tagterrasser, hvorfra der er en pragtfuld udsigt til byens tage og Østersøen.

Ejendommen indeholder følgende:
Stueplan indeholder: Entré med trappe op til privatbeboelsen. Mellemgang/baglokale med adgang til butikslokale. Stort og lyst butikslokale med store vinduespartier og indgang fra Løkkegade. Baglokale/lagerrum med udgang til gårdspladsen.

Bagbygning indeholder: Spisesal/restaurant med buffet og direkte adgang til fuldt udstyret industrikøkken med diverse maskiner. 1. sal som p.t. er indrettet som sovesal med 4 “værelser”. Uudnyttet loftsrum.

Privatbeboelsen på 196 m², der ligger på 1. og 2. sal, indeholder: Entré med udgang til skøn altan/tagterrasse, hvorfra der er en pragtfuld havudsigt. Stort badeværelse med toilet, håndvask og bruseniche. Lækkert og stort køkken/alrum med hvidevarer, afhøvlet trægulv og stor spiseplads. Skøn, lys stue med afhøvlet trægulv og pragtfuld havudsigt. Bagindgang med trappe ned til gården.

2. sal af privatbeboelsen indeholder: Fordelingsgang. 2 gode værelser. Stort soveværelse med flot havudsigt. Flot badeværelse med toilet, håndvask og bruseniche. Stort værelse med udgang til skøn altan/tagterrasse med den flotteste udsigt til byens tage, Østersøen og Christians Ø. Disponibelt rum.

Derudover forefindes: Muret garage. Overdækning.

En sjældent udbudt bolig/erhvervsejendom med mange anvendelsesmuligheder og attraktiv beliggenhed i Gudhjem by!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Løkkegade 7, 3760 Gudhjem4.750.000 kr.24.611 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.524 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 196 ㎡Grund: 661 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1899

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x