Sofievej 9, st. th., 2840 Holte

2840 sofievej 9 st th 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Indflytningsklar med smukt køkken og badeværelse. Nye gulve og el. Endelig godkendelse om trappenedgang til fælles have afventer.

Hvis I drømmer om et indflytningsklart hjem, så har I nu fundet det. Denne særdeles tiltalende lejlighed er nemlig totalrenoveret mellem 2018-2019, hvor intet er overladt til tilfældighederne, og alt matcher en nutidig æstetik. Tilmed er grundplanen ideel, idet entréen giver adgang til alle rum, der omfatter køkkenet, badeværelset, stuen og værelset. Hertil kommer to franske altaner og en forrygende adresse nær Holte Midtpunkt, S-toget og naturen.De gennemgående egetræsgulve fra HARO er lagt under renoveringen, og de breder sig også til køkkenet, således en rød tråd hersker. Køkken-elementerne er fra Kvik, og de gennemsyres af en nordisk minimalisme, hvor end ikkehvidevarerne springer frem og forstyrrer blikket. I badeværelset kommer det gennemførte udtryk virkelig til sin ret. Se bare linjeafløbet, som nærmest går i ét med 60×60-fliserne, der har varme i gulvet. Den vægmonterede regnbruser er fra Grohe, og toilettet er væghængt. I stuen vil I straks falde for det sydvendte lysindfald via vinduerne og den franske altan. Netop døre og vinduer var også en del af renoveringen, og de er af mærket Outline, ligesom alle radiatorer blev skiftet. Samlet set er det tydeligt, man har været grundig med istandsættelserne. Foran boligen er et havestykke (fælles) hvortil der afventes endelig godkendese om etablering af trappenedgang.I ejerforeningen er der mulighed for privat parkeringsplads i gården mod betaling. Derudover har du brugsret til et kælderrum. I alle retninger oplever I yderst flotte landskaber, hvor både Furesøen, Vejlesø og Vaserne byder pånaturrige kulisser til gang, løb og cykling året rundt. Holte Midtpunkt er tilnærmelsesvis jeres nabo, hvor I finder et utal af indkøbsmuligheder og caféer. Skal I med offentlig transport, ligger Holte Station lige om hjørnet….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Sofievej 9, st. th., 2840 Holte2.695.000 kr.38.500 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.012 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: DStørrelse: 70 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 1963

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x