Søllerød Park 17, 1. 17., 2840 Holte

2840 sollerod park 17 1 17 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Lys og indflytningsklar lejlighed i Søllerød Park

Åbent hus med tilmeldingskrav 2/8 – klik på billede –

Skøn 2-plans lejlighed i det attraktive Søllerød Park. Roligt, lukket og børnevenligt er nøgleordene. Store grønne fællesområder med fodboldmål, petanquebane, legepladser, grillpladser, sø og en lille skov.
Lejligheden byder på en rigtig god planløsning, masser af lys og god atmosfære. Her er ankomst i entré med plads til overtøj og sko. Entréen er i halvåben forbindelse med køkkenet, så man ikke træder direkte ind i køkkenet, men stadig får lyset gennem hele lejligheden. Superflot og gennemført hvidt HTH køkken fra 2016, med masser af skabsplads, opvaskemaskine, emhætte, induktions komfur, vedligeholdelseslette materialer mv., et gennemtænk og rigtig hyggeligt rum at være i.
Herfra adgang til lejlighedens skønne, sydvendte stue med fransk altan, hvor solen kan nydes hele dagen. Her er godt med plads til både spise- og sofaarrangement.
Fra stuen er der adgang til lejlighedens 1. sal som byder på soveværelse, ekstra værelse samt et velholdt klassisk karbadeværelse med hvide flisevægge og terrazzogulv.
Her kan børnene lege trygt og der er masser af legekammerater. Man er i gåafstand til den gode Søllerød Købmand, Vangeboskolen, daginstitutioner, gode busforbindelser samt en kort cykeltur til Holte Midtpunkt med indkøb, station mv. Området byder på skønne naturområder – Ravnholm- og Geel Skov, Det Danske Schweiz mv.
I ejerforeningen er der mulighed for at leje sin egen p-plads, leje af garage, god parkeringsplads til gæster, cykelkælder samt depotrum til lejligheden.
Som at bo i et lille rækkehus – på 1.sal! – ring for fremvisning!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Søllerød Park 17, 1. 17., 2840 Holte3.095.000 kr.35.170 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.693 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: CStørrelse: 88 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1956

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x