Bygaden 29, 4261 Dalmose

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Landejendom med 1,5 HA og gode udhusbygninger

Søger du en landejendom med rigtig mange gode kvadratmeter, til enten husdyrhold eller måske en selvstændig virksomhed – bør du kigge med her.

I Høve ved Skælskør ånder alt fred og ro, så den landlige idyl er i højsædet – og du har nu mulighed for at skabe rammerne for netop den ejendom som du altid har drømt om.
Der er f.eks. mulighed for heste- eller husdyrhold i staldbygningerne, samt etablering at flere folde nær huset. Ifølge sælger er jorden også meget muldet, hvilket giver mulighed for at anlægge en stor køkkenhave med fokus på det selvforsynende liv.

Landejendommen består af et præsentabelt og gedigent hovedhus på 253m2 med muligheder for at sætte sit eget præg. I huset findes bl.a. plankegulve i flere af stuerne, en herlig udsigt over ådalen mod vest, fra spisepladsen i køkken alrummet. Hertil en skøn udestue mod syd, og en lille terrasse mod nord, hvorfra den gamle blodbøg og havens hyggelige træer kan nydes.
Hertil findes ca. 443m2 staldbygninger i god stand inkl. fyrrum, og en stor højloftet maskinhal/lade på ca. 250m2.

Huset indeholder i stueplan: Stor entré med trappe til 1. sal, hertil 2 rummelige stuer, 3 store soveværelser og et meget stort køkken alrum, samt bryggers og badeværelse med både stor bruseniche og badekar samt gulvvarme.
på 1. sal findes 3 store værelser, samt et badeværelse med bruseniche og et stort uudnyttet loftrum.

Ejendommen er under udstykning med ca. 15.000m2 grund – Kan afvige en smule ved endelig optegning. Ligesom der også kan forhandles om en smule mere jord. Ejendommen opvarmes med træpillefyr, og der er mulighed for at få installeret fibernet.

Der er fra Høve kun 8 minutters kørsel til Skælskør med hyggelige gågader, havnemiljø og specialforretninger, samt 5 minutter til Dalmose med folkeskole, børnehave og den lokale brugs….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Bygaden 29, 4261 Dalmose2.250.000 kr.8.357 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.963 kr/mdrVillaEnergimærke: FStørrelse: 253 ㎡Grund: 15000 ㎡Antal værelser: 8Opført i: 1897

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x