Jacob Gades Vej 2, 7430 Ikast

7430 jacob gades vej 2 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Meget velholdt og indflytningsklar villa opført i 2006

Åbent hus med tilmeldingskrav 1/8 – klik på billede –

Flot og velholdt villa i særdeles attraktivt kvarter i Sydbyen. Der er stisystemer til skole, sport og daginstitutioner. Grunden grænser op til grønt bælte mod øst og fællesområde foran huset. Huset er beliggende på 972 m² grund med stor syd/vestvendt terrasse, som er delvist overdækket. Haven er flot anlagt, så den er nem at holde. Der er belægningssten rundt om hele huset.

Facaden er i flot grå mursten med sorte kvalitets IBF Vinge Økonomi Plus tagsten og træ/alu vinduer. Indvendig er der overalt nymalede glatte indervægge samt nymalede hvide trælofter. På gulvene er der træ og klinker. Huset er med moderne faciliteter. Her kan bl.a. nævnes, at der er gulvvarme overalt og centralstøvsuger m.m. Desuden er al inventar fra Invita.

Boligen er indrettet med entre, rummeligt bryggers med skabe og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Køkken med hvidt inventar. Alrum med loft til kip og flotte klinker samt udgang til hyggelig overdækket terrasse. Stue med loft kip, trægulv og udgang til terrasse. Forældreafdeling med soveværelse m/garderobe, direkte adgang til stort badeværelse med brus og håndvaskearrangement. Værelsesafdelingafdeling med 4 gode værelser og badeværelse med brus.

Til huset er der 49 m² dobbeltcarport inkl. 18 m² isoleret redskabsskur. Det skal desuden nævnes, at huset opvarmes med fjernvarme.

Er I på udkig efter en total inflytningsklar nyere opført villa, der både fremstår utrolig moderne og samtidig fungerer i praksis, så book en fremvisning allerede idag på tlf 97153322….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Jacob Gades Vej 2, 7430 Ikast3.295.000 kr.18.045 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.226 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 175 ㎡Grund: 972 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 2006

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x