Birketing 17, 6052 Viuf

6052 birketing 17 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Energivenligt 1-plans villa i Viuf

Åbent hus med tilmeldingskrav 1/8 – klik på billede –

Hvis et sundt indeklima, miljørigtige og bæredygtige materialer, samt et lavt energiforbrug er vigtigt for dig, så skal du se nærmere på dette skønne træhus.
Boligen er beliggende med udsigt over grønne marker på et lukket og attraktivt vænge i Viuf. Viuf er et velfungerende landsbysamfund med mange børnefamilier som beboere. Her er flere børnepasningsmuligheder og en god skole til og med 9. klasse. Viuf ligger mellem Vejle og Kolding, og du når begge byer inden for 10 min. kørsel.
Boligen er opført i 2005, udbygget i 2013 og løbende vedligeholdt. Facaden er opført dels i sibirisk lærketræ og vedligeholdelsesfrit Ivarplank i samme farver.
Indretning:
– Fra gårdhaven kan du tilgå ejendommens store bryggers, hvor fyret er placeret og der er plads til vaskemaskine og tørretumbler. Fra bryggerset er der adgang til disponibelt rum/viktualierum.
– Køkkenet er hjertet i huset, og ligger naturligt i forbindelse med spisepladsen og stuen. Herfra er der et skønt lysindfald fra de mange vinduespartier.
– Centralt i stuen er masseovnen placeret, som giver en fantastisk varme til hele huset.
– Fra alrummet har du endvidere udgang til terrassen og den store have, hvorfra du kan nyde solen og den helt særlige udsigt og natur.
– Den ene ende af huset er indrettet som børneafdeling med 3 store værelser og badeværelse med bruseniche.
– I den anden ende af huset finder du soveværelse, kontor med hems samt stort badeværelse.
– Badeværelset er samtidigt husets ”wellness-rum” med spabad, dobbelt bruseniche og en finsk sauna.
Uanset hvor på grunden du befinder dig, er der albuerum da grunden er 1169 m2. Der er mange gode terrasser og kroge, så man altid kan finde læ, sol eller skygge og der er rig mulighed for leg og boldspil. Fra den vestvendte terrasse er der desuden udsigt over mark og eng.
Dobbeltgaragen er placeret forrest på grunden, så der bliver dannet en hyggelig gårdhave mellem garage og beboelse….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Birketing 17, 6052 Viuf2.895.000 kr.13.453 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.729 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 211 ㎡Grund: 1169 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 2005

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x