Brannersvej 27, 1. 80., 2920 Charlottenlund

2920 brannersvej 27 1 80 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Dejlig 2-værelses med et utroligt lysindfald

Åbent hus med tilmeldingskrav 1/8 – klik på billede –

Lige midt i Charlottenlunds smørhul, mellem Ordrupvej og Jægersborg Allé, ligger denne skønne lejlighed. Her er man omgivet af alt, som man kunne drømme om. Kun en gåtur fra din hoveddør finder du gode indkøbsmuligheder, lækre delikatesseforretninger, attraktive institutionstilbud, nem adgang til offentlig transport og grønne områder som Charlottenlund Skov eller Bernstorff Slotshave. Brannersvej og dens omkringliggende område er eftertragtet af en årsag – her kan den nemme tilværelse nemlig finde sted.

Ved indtrædelse i lejligheden starter du i den rummelige entré, som tilbyder fint med plads til overtøj. Herfra ledes du videre ind i lejlighedens hjerte, den store og åbne stue, som har et helt utroligt lysindfald. I stuen er der god mulighed for etablering af både spisebordsarrangement og sofakrog. Specielt for lejlighederne i denne forening er deres store vinduespartier, som udgør hele lejlighedens ydervæg mod foreningens grønne område. Dette skaber et fantastisk lys i lejligheden alle dagtimerne og medvirker til kig mod natur. Fra stuen har du direkte adgang til lejlighedens store terrassealtan, som strækker sig over hele lejlighedens bredte. Her har du fint med plads til terrassemøbler samt potteplanter og altankasser. I forbindelse med stuen ligger soveværelset, som er af fin størrelse og med god skabsplads. I den modsatte ende af stuen finder du køkkenet. Både fra lejlighedens stue, soveværelse og køkken har du direkte udgang til den store terrassealtan. Tilbage ved entréen ligger badeværelset, som har en dejlig størrelse, med separat bruseniche. Hele lejligheden fremstår nymalet og med plankegulve.

E/F Brannersvej 21-27 er en yderst eftertragtet ejerforening, grundet dens lave fællesudgifter og brugsretten til foreningens parkeringspladser og grønne områder….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Brannersvej 27, 1. 80., 2920 Charlottenlund2.495.000 kr.47.981 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.138 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: DStørrelse: 52 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 1972

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x