Emilievej 6F, 2920 Charlottenlund

2920 emilievej 6f 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Pragtfuld villa på en af Charlottenlunds bedste beliggenheder

Det er EDC Hjort en stor fornøjelse at udbyde denne pragtfulde arkitekttegnet villa på en af Charlottenlunds bedste beliggenheder. Få boliger kan fange sine naturomgivelser som denne tegnet af den anerkendte arkitekt virksomhed Povl Krebs. Allerede ved indtrædelse føler man stemningen skabt af grundens fabelagtige grønne rammer. Dette bringer villaen ligeledes med sig ind i alle hjørner af hjemmet. Kronen på værket at boligens formidable stue og køkkenalrum, som forenes i det sydvestlige hjørne af boligen. Med høje skydedøre mod syd og vest kan du inddrage sommeren i din dagligdag på Emilievej 6F. Boligens generøse lysindfaldet styres med moderne indbyggende markiser mod syd.

Smagsfuldeløsninger er mangfoldige i denne bolig og det lækre køkken fra Svane er ingen undtagelse. Knust sten, massivt sortolieret ask, kombineret med stilrene metaller, udtrykker nordisk rustik og Dansk design når det er bedst. Topkvalitets hvidevarer fra Siemens er elegant gemt væk bag køkkenets mange flotte detaljer. Alt dette kan man nyde i forlængelse af de mageløse åbne rum der danner rammen for hjemmets forsamlingspunkt. Stuen har flere afdelinger der bliver harmonisk bundet sammen af den fabelagtige 2-sidet pejseindsats, der spreder stemning og hygge.

Boligens 4 værelser er ligesom resten af villaen lys og indbydende. Ikke mindst villaens eksklusive master bedroom, der med walk-in-closet indretningen, fremstår raffineret fra gulv til loft. Til soveværelset får man sit private badeværelse med inventar og armatur i moderne luksuriøse materialer. Det samme gør sig gældende for fællesbadeværelset og det praktiske bryggers. Boligens skønne arealer samles af store fordelingsgange med ovenlysvinduer der er placeret med respekt for symmetri og rene linjer. Her er der bygget med omtanke!

Emilievej 6F er en gennemrenoveret villa, hvor man blot skal flytte ind og nyde tilværelsen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Emilievej 6F, 2920 Charlottenlund22.500.000 kr.87.891 kr/㎡Ejer Udgifter: 9.049 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 256 ㎡Grund: 1107 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1972

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x