Spelmanns Toft 45, 6720 Fanø

6720 spelmanns toft 45 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Gennemført og indflytningsklar villa fra 2014 med fantastisk indretning

Åbent hus med tilmeldingskrav 1/8 – klik på billede –

Beliggenhed, kvalitet og gennemførthed – det er hvad, der oser af på Spelmanns Toft 45. Huset er nemlig beliggende i trygt kvarter, hvor du har stisystemer til både skole, fritidsaktiviteter og centrum, samtidig med at Fanøs unikke natur venter lige rundt om hjørnet. Desuden er kvalitet og rene linjer den bedste beskrivelse af, hvad huset kan tilbyde dig – her er alt bare i orden!

Huset er opført i 2014 med solceller på taget og jordvarmeanlæg – så her venter dig særdeles fornuftige forbrugsudgifter. Huset kan rumme hele familien og byder på hele 175m2. Du bliver budt velkommen indenfor i et funktionelt bryggers, hvorfra du kan fortsætte ind i husets samlingspunkt, nemlig det store køkken/alrum, hvor der er en fantastisk rumfornemmelse med loft til kip og skønt lysindfald. Her er flot køkken fra 2020, hvor maden kan tilberedes, mens samtalen fortsætter omkring spisebordet, og der hygges i sofaafdelingen. Endvidere byder stueplan på soveværelse med walk-in, stort badeværelse samt værelse. På 1.salen finder du 2 store værelser, badeværelse samt repos med plads til hyggehjørne.

Udenfor venter en sydvendt have, hvor der er et skønt terrassemiljø, sådan sommerdagene virkelig kan nydes til fulde drag, imens børnene har rig plads til leg og sjov i den hyggelige have. Desuden finder du carport samt garage, hvor der er rig plads til at udfolde din hobby.

Egentlig er Spelmanns Toft 45 noget ganske særligt – som skal opleves. Og vi glæder os til at byde dig velkommen til!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Spelmanns Toft 45, 6720 Fanø3.048.000 kr.17.929 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.938 kr/mdrVillaEnergimærke: A2020Størrelse: 175 ㎡Grund: 634 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2014

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x