Trommeslagervej 10, 4660 Store Heddinge

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

SPÆNDENDE 1 PLANS EJENDOM MED SKØNT UDEMILJØ, BELIGGENDE I HYGGELIGE SIGERSLEV.

EDC Stevns har fået den store fornøjelse at finde de næste heldige ejere til denne vidunderlige ejendom. Her er der lagt særligt vægt på udemiljø, så man kan ikke undgå andet end at blive begejstret.

Ejendommen er beliggende i hyggelige Sigerslev med et særdeles godt naboskab. Derfor drømmer du om et hus i 1 plan med et væld af gode tilvalg og detaljer og med overflod af god atmosfære, så kan Trommeslagervej 10 være huset du og din familie leder efter.

Allerede fra I går ind på grunden kommer sanserne på overarbejde og det er svært at finde ud af hvad hvor man skal kigge hen og hvad der er mest idyllisk.
Grunden har Indkørsel med plads til flere biler. Pæn anneksbygning med eget toilet – perfekt til hjemmekontor, teenageren eller lignende. Vidunderligt gård- og havemiljø med et væld af skønne detaljer.

Pool og loungeområde på de solrige sommerdage og der er skøn udsigt ud over haven der udgør et ekstraordinært og meget dejligt kapitel i grundfortællingen om denne ejendom. Her bydes på “naturoplevelser” året rundt og der er alt, hvad man kan tænke sig af livsbekræftende uderum og hyggekroge, og så man kan nyde omgivelserne det meste af året. Om det så er under den hyggelige overdækning med udsigt til haven, den store pergola/overdækning med god plads til at underholde gæster på de lidt kølige og våde dage. Drivhus, eller måske dagen skal nydes ved poolen. Der er på grunden flere udhuse med plads til det meste.

Boligen fremstår velholdt og lever på alle måder op til de forventninger, man som moderne familie nærer til det sted, man har som en tryg hjemmebase. Boligen er løbende moderniseret indvendigt og fremstår i dag moderne indrettet og byder på rummeligt bryggers, fordelingsgang der leder over i entre med ekstra ind-/udgang. Rummeligt soveværelse med indbyggede skabe. Pænt badeværelse med bruseniche udført i tidløs design og materialevalg. Mindre værelse/kontor/walk-in garderobe. Godt værelse/kontor. Fransk dør ind til en hyggelig opholdsrum med pænt rummeligt køkken-/alrum, spiseafdeling og en stor stue med udgang til den lækre udestue med enestående udsigt til forhaven, som et stemningsfuldt kapitel for sig.

Kort sagt: Ønsker du en 1 plans ejendom med proppet med stemning, god atmosfære og tilvalg, så kontakt os. Vi glæder os meget til at vise denne unikke ejendom som SKAL SES!
Opdag dit næste hjem hos os … vil du gå glip af denne chance?…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Trommeslagervej 10, 4660 Store Heddinge1.795.000 kr.15.059 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.303 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 110 ㎡Grund: 1319 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1965

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x