Tanderupvej 87, 5592 Ejby

5592 tanderupvej 87 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Helt igennem charmerende og skønt beliggende ejendom

Åbent hus med tilmeldingskrav 2/8 – klik på billede –

Med ca. 10 minutters kørsel til Gelsted og Aarup, 3 km til god badestrand og med kun små 15 km. til motorvejsnettet, ligger denne unikke ejendom. Her er en fantastisk sjæl, charme og atmosfære, som komplementeres på bedste vis af den dejlige natur, der er udsigt til fra ejendommen, og som ligger lige omkring denne. Samtidig med at historiens vingesus sætter sit helt eget præg på boligen, lever den op til de krav, der stilles til en moderne og funktionel bolig for familien med børn. Både når det gælder loftshøjde, gode store opholdsrum med plads til hyggeligt samvær og velindrettede værelser. De fælles opholdsrum er et kapitel for sig med et dejligt, stort køkkenalrum fra 2012 med rigtig god spiseplads og plads til det store langbord og ikke mindst en super hyggelig stue fra 2010 med loft i kip.

Udover at være et dejligt og helt unikt hjem, udmærker boligen sig ved de gode faciliteter med udhusbygninger og garage samt næsten 1,5 ha jord udlagt til fold og have. Boligen er beliggende med skøn udsigt over folden, som er placeret lige ved boligen. Man kan således både nyde udsigten til dyrene på folden og ikke mindst det smukke syn af helhedsindtrykket af naturen, som er ren lise for sjælen med marker, skov og himlen blå som pejlemærke, når man sidder på terrassen og nyder livet.

Samtidig er her gode muligheder for at drive erhverv, da den 629 m2 store længe er indrettet godt og kan benyttes til alt lige fra udstilling, værksted, garage mv. Her er en stor port og højt til loftet i den ene ende, så der nemt kan være en lift til bilen. Og i den anden ende er der mulighed for at lave nogle bokse til dyrene, når ikke de er på folden. I udhuset står pillefyret.

Selve boligen er løbende renoveret, blandt andet med køkken fra 2012 og opholdsstue fra 2010 og fremstår både lys, hyggelig og indbydende, men stadig med den helt specielle sjæl og charme, som man kun finder i denne type bolig.

Indeholder: Pæn entré fra 2012 med gulvvarme. Dejligt stort køkkenalrum med gulvvarme og pænt køkken fra 2012 med både rigtig god skabs- og bordplads og fra pladsen foran vasken kan udsigten til foldene og naturen nydes i fulde drag – også når der skrælles kartofler. I det store alrum er her rigtig god plads til at samle både familie og venner til hyggelige sammenkomster, men også til hverdag er det dejligt med al den gode “luft” og plads.

Stor spisestue med adgang til dejlig, lys og rummelig stue med flot klinkegulv og gulvvarme. Det er skønt at sidde her en hyggelig aften og spille kort i familiens skød, eller måske blot sidde i lænestolen og se en god film. Mere fredfyldt bliver det næsten ikke. Fra entréen er der adgang til stort værelse samt gæstetoilet og depotrum. Fra køkkenet er der adgang til værelse og badeværelse med muret bruseniche og lyse klinker med gulvvarme. Endvidere værelsesafdeling med 2 store værelser. Det ene værelse er nyere renoveret, og det andet værelse er næsten færdiggjort. Herudover godt vaskerum.

På den hyggelige, dejlige store gårdsplads, er her foruden gode parkeringsfaciliteter rig mulighed for også her at etablere en hyggelig terrasse, hvor solen og gårdmiljøet kan nydes i fulde drag. Haven er meget nemt anlagt med græs samt et shelter, hvor man kan overnatte en skøn sommernat, eller børnene kan benytte det som luksus legehus.

Så hvis du søger en helt unik ejendom med en fantastisk natur og udsigt lige uden for terrassedøren, drømmer om at have islandske heste hjemme eller drive erhverv fra bopælen i charmerende omgivelser – så ring allerede nu og bestil en fremvisning af denne dejlige ejendom hos EDC Assens på telefon 64713150….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Tanderupvej 87, 5592 Ejby1.295.000 kr.3.693 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.133 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 176 ㎡Grund: 14951 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1846

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x