Æblegyden 13, 5592 Ejby

5592 aeblegyden 13 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

101 m2 villa med mange muligheder

I Indslev Tårup, tæt på motorvejsnettet og få minutters kørsel fra alle hverdagens gøremål, kan vi nu udbyde denne villa med mulighed for at sætte sit eget præg. Villaen er beliggende ud til åbne marker på en stor grund.

Villaen er indrettet med entre, stort bryggers, lille disponibelt rum, to værelser, bad og et køkken i åben forbindelse med stue. Fra stuen er der udgang til en lille skøn terrasse hvor middag/eftermiddagssolen kan nydes.

Rundt om huset finder man den skønne stor have med masser af plads til diverse leg og boldspil. Haven er er nem og vedligeholdelsefri med en masse græs, træer og buske. Ligeledes finder man to terasser og en aflukket gårdhave.

Villaen på Æblegyden ligger midt imellem de to byer Brenderup og Ejby hvor der i begge byer er rig mulighed for indkøb, daginstitutioner, diverse fritidsaktiviteter samt offentlig transport.

Villaen har tidligere været lejet ud og trænger til en generel modernisering, men er dog beboelig.

Bestil gerne en fremvisning for selv at se mulighederne i villaen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Æblegyden 13, 5592 Ejby675.000 kr.5.918 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.382 kr/mdrVillaEnergimærke: GStørrelse: 101 ㎡Grund: 1323 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1869

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x