Algade 15, 5592 Ejby

5592 algade 15 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Kombineret bolig og erhverv i smuk, ældre ejendom

Denne smagfuldt klassiske ejendom i det centrale Ejby byder på en glimrende kombination af bolig og liberale erhvervsmuligheder. De smukke rammer husede i mange år byens guldsmedeforretning, og på adressen ledsages lokalerne af en bolig, hvis opdateringer favner både de æstetiske og de funktionelle værdier.

Byggeåret er 1923, og ejendommens byggestil tager behørigt afsæt i tidens Bedre Byggeskik. Det oprindelige byggeri fremstår desuden yderst velholdt. Som gennemgående træk prydes rødstensbyggeriet af murede gesimser, mens det røde, halvvalmede tegltag ligeledes fremstår i flot stand. Ydermere besidder ejendommen en klar symmetri, hvor centrummet er den flotte kvist med trekantet gavlvindue over en nydelig kobberkarnap. Enkle tiltag som en energieffektiv luft-til-vand-varmepumpe bygger bro ind i nutiden, så på Algade 15 venter jer således et særdeles spændende boligemne.

Indadtil byder huset på hele 252 m2 bolig, hvortil I kan føje et erhvervsareal på 40 m2. Der er mange muligheder med planløsningen, og dét understøttes naturligvis også af den gode plads, som selv for store, eventuelt sammenbragte familier er mere end tilstrækkelig. Foruden det egentlige butikslokale findes i husets stueetage også store, indbydende opholdsrum. I får tre stuer, hvoraf de to ligger en suite med en brændeovn placeret centralt i afdelingen. Læg dertil en hyggelig udestue.

I samme sektion finder I et køkken, som i modsatte side af huset suppleres af boligens hjerterum i form af et stort, smukt køkken-alrum. Også her bringes villaens historie i spil med rustikke loftsbjælker, som er blotlagt takket være loftet, som er ført til kip. På række får I ligeledes bryggers, badeværelse og viktualierum, inden rummene viger pladsen for den værelsesafdeling, som førstesalen består af. Foruden boligens andet badeværelse ligger i alt fem værelser samlet omkring reposen, og det største byder endda på udgang til en skøn, vestvendt tagterrasse.

Op igennem det 20. århundrede er den gamle landsby stille og roligt vokset, og stationsbyen tilbyder i dag attraktive rammer – ikke mindst for børnefamilier. I finder ejendommen i den gamle bykerne, som også udgør byens handelscentrum. Få trin fra adressen har I dermed adskillige supermarkeder, ligesom også flere specialbutikker har hjemme i det flotte, gamle bygninger. I finder stationen bare 250 meter herfra, mens en attraktiv placering i forhold til E20 også hører til beliggenhedens forcer.

Kontakt os for en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Algade 15, 5592 Ejby1.495.000 kr.5.663 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.926 kr/mdrVillaEnergimærke: FStørrelse: 252 ㎡Grund: 573 ㎡Antal værelser: 10Opført i: 1923

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x