Nørregade 81, 5592 Ejby

5592 norregade 81 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Moderniseret murermestervilla med stor garage – fugtproblem løses!

Åbent hus med tilmeldingskrav 19/7 – klik på billede –

Hvis de danske murermestervillaer er garant for omhu, så er renoveringen af denne villa i Ejby helt på linje med den klassiske byggestil. Her ledsages en helt igennem indflytningsklar bolig af solpaneler og andre opdateringer, som på én gang er tidssvarende og fremadsynede. Bag huset har I kig til Ejby Mose, mens gode pendlerforhold og skolen lige overfor sætter en tyk streg under familievenligheden. Der er konstateret fugtindtrængning i en ydervæg, men problemet er koncentreret ét sted og selvfølgelig under udbedring.

På Nørregade 81 bliver I mødt af en flot ejendom, hvor murermesterstilens afdæmpede udtryk træder frem. Over de hvide facader med murede gesimser hviler et mørkt tag, hvor effektive solpaneler giver et klækkeligt bidrag til familiens energiøkonomi. Selve villaen er opført i efterkrigstiden, men så sent som i 2007 blev den tilhørende garage bygget. Og med 43 gode kvadratmeter byder dén på effektiv bonusplads til bil, hobby og handymandens store armbevægelser.

Inden døre suppleres boligen af en god underetage, så det samlede areal beløber sig på 150 anvendelige etagemeter. Opholdsrummene i stueplan tæller foruden et pænt køkken også en rummelig vinkelstue, og herfra er der videre forbindelse til en charmerende vinterstue, som med sin sydvestlige orientering nyder ekstra godt af netop vintersolen.

Badeværelset finder I ovenpå, og rummet fremstår meget indbydende med sort granitgulv og muret bruseniche. Fra reposen har I også adgang til de to soveværelser, og det største har udgang til en dejlig tagterrasse. En række disponible rum i underetagen giver masser af yderligere anvendelsesmuligheder. I finder blandt andet vaskerum samt et ekstra toilet, og med egen indgang er husets nederste etage som skabt til en teenageafdeling.

Skønne havemiljøer er blandt villalivets største fornøjelser, og med udgang fra køkkenet til en stor, hævet terrasse er det præcis, hvad I får – ikke mindst i højsommeren, hvor terrassen udvider leverummet på bedste vis. Ellers er også haven i den familievenlige kategori med frugttræer og en stor plæne, mens I har gode parkeringsforhold foran huset.

Foruden skolen har I ligeledes dagtilbud og idrætsfaciliteter inden for meget kort gåafstand, og I behøver heller ikke sætte jer bag rattet for at nå bymidtens fine handlemuligheder i området omkring Ejby Station. Tager I alligevel bilen, har I få minutters kørsel til motorvejen, og dermed ligger arbejdspladserne i Odense og Trekantområdet inden for taknemmelig rækkevidde.

Kontakt os for en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Nørregade 81, 5592 Ejby1.195.000 kr.9.795 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.533 kr/mdrVillaEnergimærke: FStørrelse: 90 ㎡Grund: 880 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1946

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x