Skovvænget 4, 3120 Dronningmølle

3120 skovvaenget 4 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende sommerhus på vandsiden -Sjældent udbudt emne

Fritidshus, pragtfuldt beliggende på vandsiden i det skønne Dronningmølle. Med kun få minutters gang til lille privat stiadgang ned til stranden, får du her en helt speciel beliggenhed, der skal opleves.

Dronningmølle er en super charmerende ferieby, der har udviklet sig igennem de seneste år. Fantastisk og børnevenlig sandstrand og skønne naturområder. Gode indkøbsmuligheder i det lokale supermarked, togstation og flere specialbutikker. Alt sammen finder du indenfor 5 minutters cykeltur. Få kilometer til Gilleleje by mod vest og Hornbæk mod øst.

Ejendommen er en af de helt oprindelige sommerhuse fra 1940erne, opført i mursten, pudsede facader og med tagpap. Tagpap på hovedejendommen er fra ca. 2008. Masser af sjæl og atmosfære. Skøn overdækket fliseterrasse og charmerende have med gl. beplantning.

80 m2 sommerhus med 15 m2 udhusbygning, der i dag anvendes som anneks med plads til overnattende gæster. Endvidere lille værksted samt bad med brus.
Sommerhuset er indrettet med ældre, charmerende køkken med lille “øl-kælder”. Skøn opholdsstue med fyrretræsgulve, pejseindsats og udgang til overdækket terrasse mod syd/vest. 2 soverum.

En fritidsbolig med masser af historie, autentisk sommerhusstemning, atmosfære og dejlig uhøjtidelig og afslappet stemning. Her er de bedste forudsætning for afslapning og velvære….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Skovvænget 4, 3120 Dronningmølle3.700.000 kr.44.179 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.904 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: ukendtStørrelse: 80 ㎡Grund: 1030 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1941

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x