Digeager 8, 4583 Sjællands Odde

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Velkommen til Odsherred…

NYERE, Lækkert og stilrent fritidshus ud til åbne marker, tæt på Kattegat…

Vi har nu fornøjelsen at kunne byde velkommen til dette lækre helårsisolerede fritidshus på Digeager 8. Huset er opført i 2020, i gode materialer og fremstår med flot sortmalet træværk med store vinduespartier og økonomisk varmepumpe. Huset ligger tilbagetrukket på en stor solrig grund, med en kæmpe træterrasse, hvor man kan opholde sig helt ugeneret, med sol fra morgen til aften. Smukt bundet sammen er det nye hus og annekset (det oprindelige hus fra 2000). På plænen er der plads til leg og boldspil, mens de voksne kan hygge sig med et glas på terrassen.
Annekset er det oprindelige sommerhus der er renoveret så fint, og fremstår i charmerende sommerhusstil.

Fra huset er der kun få minutter til Kattegats blå bølger, hvor der fra tid til anden opstår fine sandstrande og altid lækkert badevand, og er vinden ikke perfekt her – ja så er der heller ikke langt til Sejerøbugtens stille lækre vand. Fra Digeager er der kun 5 min. gang, til det hyggelige ishus “Haugaards fristelse”, og tæt på ligger også den populære “Birkemosegård”, der er området største økologiske gårdbutik med et hav af lækre grøntsager – ligesom der er nem adgang til naturoplevelser og udsigtsposter på Odden.

Vi byder indenfor i husets åbne entré, hvorfra der er adgang til forældresoveværelse og gode børneværelse med køjeseng og huset fine stilrene badeværelse. Husets hjerte-rum er uden tvivl den skønne stue med plads til hygge og et flot kig til haven med den store træterrasse, åbne marker og fine frugt og nødde-træer. I åben forbindelse med stuen finder man det lækre nye køkken, hvor man har funktionen af et samtalekøkken i forbindelse med den hyggelige spisekrog. Køkkenet har alt i hårde hvidevarer. Huset emmer af sommerhus-hygge med højt til loftet.

Anneks: 25 m2 selvstændig beboelse, der er renoveret så det nærmest fremstår som nyt. Indrettet med sovepladser, brændeovn, spiseplads og adgang til nyrenoveret toilet.

Vi glæder os til at byde velkommen til den flotte ejendom……

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Digeager 8, 4583 Sjællands Odde2.295.000 kr.29.805 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.273 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: ukendtStørrelse: 77 ㎡Grund: 1569 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 2020

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x