Skibsbakken 18, 5881 Skårup Fyn

5881 skibsbakken 18 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Drømmer du om at drikke morgenkaffe i sengen med udsigt over havet?

Enestående sjælden udbudt arkitekttegnet villa beliggende 10 min. kørsel fra Svendborg i Åbyskov med udsigt til det Sydfynske Øhav. EDC Åløkken har nu fornøjelsen af at udbyde denne skønne villa, Skibsbakken 18, som vi glæder os til at fremvise for jer. Villaen udskiller sig fra de øvrige ejendomme i området med dens arkitektoniske udstråling, der præger af unikhed, kvalitet og charmerende. Når I træder ind i entréen, får I den hurtige fornemmelse af, hvad der egentlig menes med kvalitet. Her bliver man mødt med et godt lysindfald i hele ejendommen og med klimavenlig varme, eftersom ejerne har fået installeret luft til vand-varmepumpe. Denne klimavenlig varme giver desuden også en mere økonomisk besparelse end oliefyr.

I stueetagen finder i en lækker stue samt spisestue, hvorfra der er indsat adskillige vinduer, næsten helt op til loftet. I køkkenet vil I blive mødt med det stilrene lækre Svane køkken, der er i en åben forbindelse med spisestuen. Derudover er to værelser i stueetagen, toilet med bad og et depotrum. Fra stuen er der direkte udgang til en overdækket terrasse samt en åben terrasse, hvorfra den dejlige og skønne have kan nydes i rolige omgivelser.

På 1. salen vil I finde soveværelset med udsigt til havet med eget bad og toilet og et walk-in-closet. Derudover er der en hyggelig stue på selve 1. salen og fra stuen er der adgang til et yderligere værelse samt bryggers og teknikrum. På 1. salen er der udgang til en stor pragtfuld altan, hvor morgen- og aftensmad kan nydes med udkig til havet.
Ejendommen rummer hele 237 m2 og derudover en carport tilhørende.

Villaen ligger ca. 7 kilometer fra Svendborgs byliv og ca. 40 kilometer til Odenses byliv. Fra Åbyskov går der skolebus til og fra Skårup.
Ring til os på 66 14 91 43 og bestil en fremvisning. Vi glæder os til at vise ejendommen frem….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Skibsbakken 18, 5881 Skårup Fyn6.995.000 kr.32.117 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.063 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 237 ㎡Grund: 1161 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 2003

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x