Anlægsvej 11, 7741 Frøstrup

7741 anlaegsvej 11 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

2-plans villa i naturrige omgivelser

Åbent hus med tilmeldingskrav 2/8 – klik på billede –

Anlægsvej 11 byder på en fin villa i udkanten af Frøstrup med dejligt skovareal som nærmeste nabo. Her får I 180 skønne kvadratmeter fordelt på stueplan og 1. sal. I forlængelse af garagen er der også et fint værksted.
På trods af naturrige omgivelser får I ikke langt til hverken indkøb, skole eller børnehave. Med Anlægsvej 11 følger også den 908 kvadratmeter store nabogrund, så I råder over en dobbeltgrund på knap 2000 kvadratmeter, stødende op til skoven.
Bilen parkeres i garagen, og herfra er der få skridt til hoveddøren og den rummelige entré med svungen trappe til 1. salen. Fra entréen er der adgang til bryggerset med dør ud til baghaven.
I får et skønt lyst køkken med god skabsplads. Køkkenet ligger i åben forbindelse med den hyggelige stue med brændeovn, så der kan tændes op og skabes hygge og varme i årets kolde og mørke måneder. Den naturlige spisestue er med skønt panorama-view til haven og dermed med et dejligt lysindfald fra de mange vinduer.
Badeværelset er med bruseniche, og ved vasken er der et bredt spejl, så mor i ro og fred kan lægge makeup, samtidig med at far barberer sig. I stueplan er der 2 værelser med indbyggede skabe.
Trappen til 1. sal fører jer op i endnu en stue, der som resten af 1. salen er med træbeklædte skråvægge. Sammen med de synlige hanebånd giver det et skønt hyggeelement. Fra stuen er der et dejligt overblik over den store have.
På 1. sal finder I også 3 værelser, hvor det ene er med indbyggede skabe.
Udenfor venter en skøn parklignende have med flere terrasseområder og en grund, der grænser op til skoven. Ren idyl for hele familien og rigelig plads til at afholde den store børnefødselsdag eller lignende.
Søger I en god og fin villa i naturrige omgivelse uden at få for langt til indkøb, skole og børnehave? Så er Anlægsvej 11 et besøg værd.
Har villaen vakt jeres interesse, eller har I spørgsmål, så kontakt os for en snak og en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Anlægsvej 11, 7741 Frøstrup1.195.000 kr.6.530 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.672 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 180 ㎡Grund: 1068 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1942

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x