Anemonevej 27, 5300 Kerteminde

5300 anemonevej 27 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Anemonevej 27

Åbent hus med tilmeldingskrav 4/8 – klik på billede –

Rigtig spændende og velholdt sommerhus i Kerteminde Sommerby,, beliggende på andelsgrund i meget velfungerende andelsforening. Fra huset er der stisystem ned til Nordstranden og kort afstand til golfbanen Great Northern.
Rundt om sommerhuset er der en stor ugenert træterrasse, hvorfra man kan se til Storebælt, der er mange kroge på terrassen, så der hele tiden kan findes sol og læ for vinden.
Indvendigt har huset gennemgået en stor forvandling med nyt exclusivt badeværelse med brus, dejligt soveværelse med skabsvæg og køkken med alt i hvidevarer. Køkkenet er i forbindelse med stue, der er opdelt i spiseafdeling og hyggekrog, herfra udgang til terrassen. Fra stuen er der opgang til hems/værelse med fin lofthøjde og et fantastisk lysindfald, anvendes pt. som kontor, her er også mulighed for flere sovepladser. Fra hemsen er der den flotteste udsigt over markerne og Storebælt.
Til sommerhuset er der et stort udhus.Huset opvarmes med el og varmepumpe. Udlejes ikke, da sælgerne anvender huset til helårsbeboelse, hvorfor indbo IKKE medfølger. Boligarealet udgør 60 kvm., hertil kommer arealet på hemsen.
Lad os vise jer dette dejlige og inspirerende sommerhus….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Anemonevej 27, 5300 Kerteminde2.285.000 kr.40.514 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.372 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: ukendtStørrelse: 60 ㎡Grund: 400 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 1968

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x