Vellinggårdsvej 2P, 8970 Havndal

8970 vellinggardsvej 2p 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Dejlig rødstens villa i 2-plan!

Dejlig rødstens villa med rigtig god plads og gode muligheder beliggende centralt i Havndal!

Drømmer du om at få et hus centralt i Havndal, med udbygninger der har rigeligt plads til at makke og skrue i fritiden?

Villaen indeholder i stueetagen to stuer, køkken, to entréer, badeværelse med brus og et værelse.

Da villaen er med høj facade vil det sige, at 1. sal ikke har nogle skråvægge! – 1. salen har to store værelser og et alm. str. værelse, opholdsstue med thekøkken, her er der også udgang til en fransk altan med dejlilg udsigt over Havndal.

Tilhørende til villaen er en fantastisk have, som er lukket og du kan være helt ugerneret. Derudover en overdækket terrasse, som skærmer af for vesten vinden og du vil have mulighed for at sidde i læ og nyde den dejlige sol.

Derudover er der to store garager og en lille garage, som alle tre er samlet i den samme bygning. Her finder du et værksted og fyrrum.

Område: Havndal er en hyggelig by beliggende ca. 11 kilometer fra Hadsund og 25 kilometer fra Randers. Selvom byen ikke er specielt stor, mangler den ikke noget. I byen finder man alt til daglidagen, da der er slagter, velfungerende brugsforening, skole (0-6 klassetrin), kirke, idrætshal, 2 fitnesscentre, 2 solcentre, 2 frisører, mekaniker, stort forsamlingshus, hyggelig værtshus og alt i alt hvad der kræves for at komme igennem dagen. Byen er tilmed rigtig god til at arrangere årlige arrangementer, der bringer befolkningen tættere på hinanden, heriblandt kan der nævnes børnefesten samt sportsugen, der tilmed trækker de omkringliggende lokalområder med….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Vellinggårdsvej 2P, 8970 Havndal625.000 kr.2.777 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.469 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 208 ㎡Grund: 1527 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1877

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x