Grønløkke 5, 6500 Vojens

6500 gronlokke 5 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Pæn og meget velholdt 1½-plansvilla

Åbent hus med tilmeldingskrav 2/8 – klik på billede –

Pæn og meget velholdt 1½-plansvilla beliggende i et dejligt børnevenligt kvarter i Jegerup med et godt lokalsamfund og ca. 5 mi. kørsel til Vojens.

Villaen fremstår udvendigt med gule mursten, plastvinduer og eternittag.

Du bliver budt velkommen i husets bryggers som er med hvidt inventar og plads til vaskesøjle.
Herfra er der videre adgang til et dejligt lyst og rummeligt spisekøkken med pænt inventar. Der findes i køkkenet trappe til 1.sal. Fra køkkenet er der videre adgang til husets vinkelstue. Her er der både plads til spise- og tv-afdeling. Fra stuen er der udgang til både overdækket terrasse samt hyggelig og lys udestue. Fra stuen er der adgang til en gang med gulvvarme, hvor der også findes et pænt moderniseret gæstetoilet fra 2008.

På 1. sal kommer man op på et større repos, som også er 1. salens samlingspunkt. Fra repos er der adgang til soveværelse med udgang til svalegang. Flot badeværelse med bruseniche og til 3 gode værelser

Udvendigt findes tilmed en dejlig lukket have, hvor mange hyggelige aftenstunder ville kunne nydes. Stor flisebelagt indkørsel samt flisegang rundt om hele huset. Lukket garage i forbindelse med carport.

En bolig der passer perfekt til familien der kræver god plads.

EDC tilbyder gratis flytteforsikring til både køber og sælger….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Grønløkke 5, 6500 Vojens935.000 kr.5.317 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.598 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 167 ㎡Grund: 821 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1971

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x