Ringvej 6, 6500 Vojens

6500 ringvej 6 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Velindrettet og indlfytningsklar villa

Åbent hus med tilmeldingskrav 13/8 – klik på billede –

Nu udbydes denne fine villa med pudsede facader og rødt tegltag. Huset er bygget i 1954. Villaen fremstår i lys og indflytningsklar stand. En god beliggenhed i den lille landsby Styding, som er beliggende mellem Hammelev og Vojens, hvor der er cykelsti i begge retninger og kort afstand til motorvejsafkørsel.
Tilhørende er en garage på 57 m² med eternittag.
Du får en velindrettet villa, som byder på 121 m² bolig samt en god og funktionel kælder på 57 m2. Du bliver budt velkommen i den dejlige lyse entré, hvor husets badeværelse findes. Badeværelset fremstår lyst og med gulvvarme. Fra entréen findes trappen til 1-salen samt trappen ned til kælderen. Derudover er der fra entréen adgang til spisestuen med god plads til at samle hele familien om spisebordet. For enden af entreen ligger køkkenet som fremstår med pænt ældre HTH inventar og en lille spiseplads. Fra køkkenet er der videre adgang til en mindre opholdsstue med ældre brændeovn, som sælger grundet nye regler på området vil nedtage ved fraflytning, hvorefter der er mulighed for at opsætte en ny. Den mindre opholdsstue har direkte åben forbindelse til spisestuen og en lys og rummelig TV stue med store vinduespartier. Herfra er der udgang til udestue samt en overdækket terrasse. Begge stuer og udestue er dejlig lyse og med god plads.

Bevæger vi os op ad trappen, op på 1-salen, træder du op på en mindre fordelingsgang med adgang til soveværelse med skabsvæg samt et ekstra værelse med skabsvæg.
Bevæger du dig den anden vej, ned ad trappen, kommer du ned i en dejlig kælder, med god plads. Hernede findes en gang med adgang til værksted, viktualierum samt bryggers, hvor der er plads til vaskemiljø og med adgang til et disponibelt rum af god størrelse.
Husets have og terrassemiljø fremstår velholdt og hyggelig. Den overdækkede terrasse fremstår velholdt med god udsigt ud over grønne areal i form af flot belantet have, mark og træer. Udover den overdækkede terrasse findes også en åben terrasse.
Udover den overdækkede terrasse findes der også 2 åbne hyggelige terrasser.

Så søger du en indflytningsklar villa, med god beliggenhed og en udsigt der kan gøre en blød i knæene, så er Ringvej 6 bestemt et besøg værd.

I Hammelev, som der ikke langt fra Styding, er der både vuggestue, børnehave og skole. Et fantastisk godt foreningsliv for såvel børn som voksne. I fritiden er der i Hammelev en hal, keglebane og motionscenter. Derudover er der også kunstgræsbane og idrætsanlæg, rideskole og meget mere. Hvert år har de i byen en hyggelig byfest, Hammelev løbet, børnecup, store fodbolddag, gadefodbold og meget mere.

EDC tilbyder gratis flytteforsikring til både køber og sælger….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Ringvej 6, 6500 Vojens595.000 kr.3.780 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.406 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 121 ㎡Grund: 686 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1954

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x