Dæmningen 39, 6500 Vojens

6500 daemningen 39 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Indflytningsklart etplansvilla

Åbent hus med tilmeldingskrav 2/8 – klik på billede –

Er du på udkig efter et indflytningsklart etplansvilla, så har du nu mulighed for at flytte ind i denne 105 m2 bolig centralt beliggende i Nustrup.
Villaen fremstår nydeligt med gule mursten, plastik vinduer samt listepaptag fra 2021 og præsenterer sig således pænt ude fra vejen, med sin lille forhave og indkørsel belagt med fliser, som fører op til garagen med elport.
Bevæger du dig indenfor træder du ind i husets entré. Som har videre adgang til en fordelingsgang, hvor du har adgang til 2 værelser af god størrelse med gulvtæppe. Soveværelse med indbygningsskabe. Badeværelse med lyse gulv- og vægklinker, her har du gulvvarme. Vinkelstue med plads til både spise- og tv-arrangement. Stuen er med gulvtæppe. Fra stuen er der udgang til sydvestvendt overdækket terrasse. Sidste rum med adgang fra fordelingsgang er spisekøkkenet. Spisekøkkenet fremstår med pænt inventar fra 2020 og med videre adgang til bryggers, hvor der er god plads til vaskefaciliteter og hvor oliefyret er placeret. Herfra er der videre udgang til forhaven.
Haven fremstår pæn og enkel og er hovedsageligt anlagt med græs, men suppleret af både træer og bede. I haven findes der udover den sydvendte overdækkede terrasse også en syd-sydvestvendt åben terrasse
Byen har et godt lokalsammenhold og et rigt foreningsliv. Byen har sin egen skole samt en velfungerende ungdomsklub. Støtteklubben for Nustrup Ungdomsforening arrangerer forskellige aktiviteter og tager sig bl.a. af Sportsugen, en 8 dage fest som alle ser hen til, bankospil, LAN-aften og Bierfest som samler over 500 deltagere. Derudover har byen en aktiv klub, som hedder “Unge der er blevet ældre”. De mødes hver onsdag i hallen med mange aktiviteter og i sommerhalvåret mødes de hver tirsdag i klubhuset til aktiviteter og hyggelig sammen vær. Omkring byen er der en meget smuk natur og du kan nyde nogle dejlige gåture ned til Nørreå og nyde friluftslivet. Endvidere er der kun 9,7 km til Vojens og 9,6 km til Gram.

EDC tilbyder gratis flytteforsikring til både køber og sælger….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Dæmningen 39, 6500 Vojens675.000 kr.5.870 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.176 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 105 ㎡Grund: 825 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1968

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x