Skyttevænget 15, 6710 Esbjerg V

6710 skyttevaenget 15 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Klassisk familievilla fra 70-erne.

Åbent hus med tilmeldingskrav 2/8 – klik på billede –

Hos EDC Poul Erik Beck har vi nu fornøjelsen af at skulle sælge denne velbeliggende klassiske villa fra 70érne med mange gode detaljer og en fantastisk dejlig lukket have. Villaen er løbende vedligeholdt og har bl.a. fået tilbygget en ekstraordinær god helårsisoleret havestue med Thermo tag og klinkegulv. Desuden er der en stor muret garage med god værkstedsplads.
Selve boligen er indrettet med et dejligt lyst og renoveret køkken og med åben forbindelse til spisestue og opholdsstue, som har trægulv. Praktisk indrettet bryggers med direkte udgang til overdækningen ved garagen. I boligen har der oprindeligt været 3 børneværelser, som kan genetableres. Desuden er der pænt gæstetoilet og et dejligt badeværelse, som i øvrigt er nyere end huset samt et dejligt soveværelse med indbyggede skabe. Det skal også nævnes at der er lagt flotte hvide klinker i mellem gang og forgang. Husets vinduer er tillige udskiftet i nyere tid, ligesom sælgeren har fået afrenset taget og lavet nye rygninger. En dejlig villa med børnevenlig beliggenhed tæt på stier som fører direkte til skole, sportsfaciliteter og busforbindelser.

Ønsker du mere information eller bookning af en fremvisning kan vi kontaktes på 76104800…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Skyttevænget 15, 6710 Esbjerg V2.600.000 kr.17.016 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.365 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 138 ㎡Grund: 834 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1972

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x