Nygade 18, 6650 Brørup

6650 nygade 18 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Lyst hus med sydvendt have på lukket vej i Brørup

Det gode lysindfald og den dejlige, ugenerede have er blot noget af det, der skal fremhæves ved ejendommen her på Nygade 18 i Brørup. Huset kan nemlig også fremvise en fin og veldrejet planløsning, hvor pladsen er udnyttet optimalt, og samtidig har den en rolig placering, som er dejligt tryg for selv de alleryngste.

Mere præcist ligger ejendommen på en lukket vej i den velfungerende stationsby, der har skole, daginstitution, idrætshal og et fint udvalg af indkøbsmuligheder. Bag huset ligger haven, som er sydvendt, og da den grænser lige op til Johannes Kirkegård, har I ingen naboer bagtil. Der er i øvrigt en hæk og et flot bælte af store træer mellem matriklen og kirkegårdens grønne arealer, så haven er lukket godt af, og da den samtidig er anlagt enkelt med græs, kan fritiden bruges på leg og afslapning. På grunden er der også et bålsted og en overdækket terrasse foruden et skur, som pt. bruges som motionsrum.

Etplansvillaen rummer 86 m2, og den er placeret perfekt i forhold til verdenshjørnerne, så atmosfæren er lys og indbydende. Forældresoveværelset og børneværelset er eksempelvis vendt mod syd, og mens køkkenet får morgensol, kan I nyde aftensolen i de to stuer mod vest. Trods boligens overkommelige størrelse, kan den ligeledes fremvise to pæne brusebadeværelser og to indgangspartier.

Ring for nærmere information!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Nygade 18, 6650 Brørup1.025.000 kr.11.919 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.339 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 86 ㎡Grund: 850 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1949

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x