Eskebjergvej 114, 4593 Eskebjerg

4593 eskebjergvej 114 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Fantastisk naturejendom tæt på Saltbækvig

Åbent hus med tilmeldingskrav 14/8 – klik på billede –

Sjælden udbudt landejendom beliggende med jord op til Salbæk Vig, der er et stort naturområde. Jorden som medkøbes er helt unik med sine ca. 9,5 ha., der byder på en unik natur og dyreoplevelse med engområde med sø, natur med tæt beplantning af buske og krat, der går over i det hyggeligt skovområde, der er beliggende helt op til ejendommen. Området byder på alt fra hare, rovfugle, vadefugle til råvildt og kronvildt. Er du jæger eller naturelsker, så har du her muligheden for at erhverve dig en ganske yndefuld natur, der har hele pakken.
Derudover er ejendommen beliggende i Kaldred er beliggende kun en times kørsel til København, samt 12 km. til Kalundborg og 4.5 km fra Vesterlyng og Havnsø. Havnsø og Vesterlyng byder på skønne badestrande i Sejerøbugten, havneliv og fantastisk natur. Fra både Jyderup og Kalundborg er der regionaltog med direkte forbindelse til Københavns hovedbanegård. Kaldred er et smukt område, hvor du finder Put and Take sø, smukke stier rundt i området samt kun 3 km. til indkøb i Eskebjerg.

Indkørslen til ejendommen er af smukke støbejernslåger, hvor der er plads til både jeres egne men også alle gæsternes biler.
Boligen er opført i 1-plan og byder på indgang til hyggeligt lyst Ikea køkken med videre adgang til stor vinkelstue med parketgulv, fantastisk lysindfald, udsigt til den store natur have og udgang til sydvestvendt terrasse, fordelingsgang med skab og adgang til stort soveværelse med skabsvæg, børneværelse med skab og parketgulv i begge værelser. Badeværelse med brus, toilet og vask, stort bryggers med installation til vaskemaskine og tørretumbler, vask samt oliefyr, som er ejendommens opvarmningskilde.

På grunden finder du en carport med tilhørende værksted/udhus. Haven er beliggende rundt om ejendommen og er beliggende ugenert og fremstår som naturgrund direkte til skoven. I bunden af haven finder man stor lækker bygning, der kan benyttes til såvel værksted, gildesal, hobbyrum eller anneks.

Dette er en ejendom som skal opleves live for rette indtryk. Book derfor endelig en tid allerede i dag og husk fodtøj til en smuk gåtur….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Eskebjergvej 114, 4593 Eskebjerg2.300.000 kr.17.557 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.794 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 103 ㎡Grund: 95568 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1969Sidste tilstandrapport er fra: Rapport - H429576 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x